Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem szabad elmondani...

Tényleg nem szabad elmondani a kisgyereknek, ha a szülőnek új párja van?

Figyelt kérdés

Én az apukának a menyasszonya vagyok (fél éve vagyunk együtt). Mindenki tud rólam, kivéve a gyerek. Ma is megalázó volt hallgatni, mikor felhívtam, és kértem, hogy jöjjön át majd estefelé, közben kért egy fél pillanatot, és hallottam amint azt mondja: Csak átmegyek majd délután egy haverhoz, mert segíteni kell neki a ház körül, elromlott ez-az. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.

A gyerek látogatóban volt nála, két hetente-havonta egyszer látja, tehát nem élnek együtt. 5-6 éves körül van a kissrác. Egy ekkora fiúnak el lehet mondani már, vagy sem?

2012. febr. 4. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes.Az is hogy nem mondja el a gyereknek, de az is, hogy havonta egyszer látja a gyereket,de akkor este is megy hozzád.De akkor kivel lesz, az az öt éves gyerek?

Beszéltél már erről a "vőlegényeddel"?

2012. febr. 4. 15:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

ha azt megértette, hogy miért vannak külön a szülők, akkor ezt is megérti.

Szegény gyereket hülyének nézi az apja? (bocsi)

Szerintem semmi akadálya, hogy elmondja neki. Később ha nagyobb lesz, úgyis rájön, hogy hazudtak neki meg eltitkolták.

2012. febr. 4. 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hú na igen az meg a másik, hogy ott eljön amikor nála van? Hát én meg téged hívtalak volna el hogy ismerd meg a kisfiút, elvégre a vőlegényed fia! Még ha nem is mondjátok el egyből hogy ki vagy, akkor is.
2012. febr. 4. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rosszul gondolkodik az apa. Azt hiszi, azzal tesz jót a gyereknek, ha az nem látja őt egy másik nővel, mert nem zavarja össze, de ez butaság! Annál nehezebben szokja meg a helyzetet! Inkább míg pici, addig kellene megértetni vele a helyzetet, hogy természetesnek vegye. Különben is, ha az apánál csak ritkán van, az nem akkora szenzáció neki, mint ha az édesanyja pasizik be, mert az később akár az élete része is lehet, ha összeköltöznek.
2012. febr. 4. 15:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
gáz a pasasod
2012. febr. 4. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy elvált?
2012. febr. 4. 15:48
 7/14 A kérdező kommentje:

Csak pár órát van nála a fiú, nem alszik ott. Ezért jön át majd később. :) Ha ott aludna nála, vagy ő aludna a fiánál, akkor addig nem találkoznánk. Az anyuka vagy az anyai nagymama mindig vigyáz rá, tehát olyan nincs, hogy a párom egyedül elhozhatná a gyereket.

Nem akar bemutatni a kisgyereknek, mert nem igazán szeretem a kisgyerekeket, általában 12-13 éves kor alattiakkal nem igazán jövök ki. :(

2012. febr. 4. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Fél éve vagytok együtt, és nagyon fiatal a gyerek: szerintem helyesen teszi, hogy nem mondja el.
2012. febr. 4. 15:50
 9/14 A kérdező kommentje:
A nőnek mindenhol az van kirakva, hogy elvált... Most íratták át a nő nevére a közműszámlákat, hogy ne a párom nevére gyűljön az exfeleség hitele. Azóta volt egy másik barátnője is, tehát kétlem, hogy még mindig együtt van vele.
2012. febr. 4. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán szereted a kisgyerekeket, és azért nem mutatja be? Akkor mire fel a kérdés? Hisz akkor te jelentetted ki előtte, hogy herótot kapsz minden kisgyerektől, még jó, hogy nem mutat be neki! Ez akkor valóban a te szégyened...

Nem is tudom, mit keresel olyan pasi mellett, akinek már van gyereke.

2012. febr. 4. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!