Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek megint atvert a...

Mit tegyek megint atvert a cigivel?

Figyelt kérdés

Sajnos a parom szavara nem adhatok mostmar tisztan latszik.

Mar 9 hos a kisbabank,es En miota tudom,h jon O azota nem cigizek,viszont O is mondta,h nem fog.

Ez ugye mar 1,5 eve tart,es alandoan megigeri,h majd,h a gyerek megszuletik,majd h a gyereknmek a nevnapja lesz majd h bla bla bla.Most is megigerte,h a mai naptol nem cigizik,persze mondanom sem kell,h nem tartotta be,mert mar cigizett.Es akkor azt allitja,h O nem is azt mondta,h teljesen befejezi,hanem,h elkezdi abbahagyni.Azt azert el kell,h mondjam nem 15 eves vagyok,szoval nem vagyok mar olyan tapasztalatlan,de azert alandoan beprobalkozik.

Egyszeruen nem tudok neki hinni,h ezt nem tudja ertem es a gyerekert megtenni akkor mi a fenet keresunk egymas melett?!En letettem mikor megtudtam,nekem sem volt konnyu,de letettem,szoval h nekem sikerult neki is kell,h menjen.Nem hallgat ram,viszont En nem tudok igy vele elni.A kapcsolatunk is egyre jobban megy tonkre,mert nem szeretek egy hamutanyerral puszilgodni,hozza bujni stb.Es nem erti meg,h nagyreszt ez jatszik benne szerepet.

Mit csinaljak?

2009. jún. 1. 10:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Igazabol nem várhatod el töle hogy leszokjon ez az ő élete.És hogy a gyerekéért nem teszi meg az nem azt jelenti hogy nem szereti.

Én nem dohányzom,és eleve nem is jönnék össze olyannal aki bagózik,attol is rosszul vagyok ha vki rágyújt a lépcsöházban.

2009. jún. 1. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Arra gondoltál, hogy ugatás helyett szép fokozatosan hagyod leszokni, kedvesen, stresszmentesen? Biztos tudod mennyit szív el egy nap... Vedd rá hogy szívjon egy-egy szállal kevesebbet (kompromisszum). Aztán megint egy-egy szállal kevesebbet. A végére nem fog rágyújtani egyáltalán.

Amúgy elkezdesz kávézni, kávészagú mindenfélét használni, és közlöd, hogy akkor hagyod abba, mikor ő a bagózást.

Megjegyezném, hogy dohányoztam, leszoktam, akkori párom meg szívta tovább. És mindössze egyetlenegyszer fordult elő egy év alatt, hogy a cigiszaga miatt nem csókoltam meg, nem bújtam hozzá - tulajdonképp észre sem vettem általában, pedig rosszul vagyok a pállott cigifüstszagtól. Ő figyelt hogy ne igya be a cucca a szagot, én pedig nem piszkáltam - mert szerettük egymást.

2009. jún. 1. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Talan kulfoldon eltek, ugye? A parom is eppen leszokoban lesz, erre a hetre kapott idopontot a korhazban ahol segiteni fognak neki ebben. Itt Angliaban elment a korzeti orvoshoz, es o irt beutalot neki a korhazba, hogy segitsenek neki leszokni. Amugy egyik kollegaja meselt neki errol a segitsegrol, ami ingyenes, es nagyon jo. A kollegaja napi 20 szalat szivott el, es januar ota nem dohanyzik!

Ha Angliaban eltek, akkor menjetek el a haziorvoshoz, es o segiteni fog, elmond mindent nektek!

En is hiaba mondom neki, hogy ne egye a cigit, ne vegye meg penzen a betegseget, csak azt mondja, hogy holnaptol, holnaptol...stb. leall vele. De persze eddig meg nem sikerult.

Hat most majd meglatjuk, hogy a korhazban mennyire lesz eredmenyes a leszoktato modszeruk.

Hol eltek, csak mert ekezet nelkul irsz.

2009. jún. 1. 13:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Könnyíts rajta, ne nyomaszd. Először is fogadd el a gondolatot, hogy ő nem ilyen erős. Ez még nem jelenti, hogy nem szereti a gyereketeket!! A legfontosabb, hogy segítsd őt és ne bántsd, mert attól csak egyrészről dac fogalmazódik meg benne, másrészt amit ennyire tilos az eleve vonzó. Én azt javaslom, legyél kompromisszumkész! Eleinte legyen elég, ha kicsit kevesebbet szív és örülj neki nagyon és látványosan! ne nézz rá csúnyán ha rágyújt, csak megértően! Akarjon ő leszokni! ezt nagyon fontos kialakítani benne. egyszerűen beszélgess vele arról, hogy zavar Téged, de ezt ne támadástként hozd elő!!! hanem pl, hogy félsz, hogy gond lesz így a kapcsolatotokkal, mert bár nagyon szereted (sok-sok pozitívat közben, hogy könnyen nyelje a pirulát!!) de sajnos undorodsz tőle, illetve a gyereket is félted, és most nem tudod mit tegyél. Egy a fontos ne támadd!! és ha fel is kapja a vizet, Te legyél a legkészségesebb legkedvesebb és tompítsd, hogy megértse a lényeget és az eset súlyát!!!!! szüleimen látom, minél többet mondják nekik, annál inkább nyomasztja őket,stresszesebbek, rosszul érzik magukat, rossz kedvűek,de ettől nem szoknak le!!! Együttműködve próbáld vele megoldani, ez a legeslegfontosabb, és semmi terror!!! Nehéz belőni, mi a helyes arány, mennyiben elnézőnek lenni és mekkora részben rápirongatni, de a túlzott kedvességgel még nem rontasz el semmit, ha viszont túl szigorú vagy, elég könnyen tönkremehet minden!! persze ha mindent megtettél, akkor jogos a kérdés, miért is vagy vele?
2009. jún. 1. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
s még valami ami az előzőből kimaradt: ultimátumot tilos beadni!!! a ha Te nem akkor én sem típusú dolgok csak még tovább növelik az ellenállást!!!
2009. jún. 1. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélgess el vele ezekről a dolgokról. Az én barátom is cigizik, ő is megígérte hogy leszokik....na azóta is...és újra vissza állt az erős cigire.Én adok tanácsot aki maga is ebben van ..f.sza:-S

Na jó nálunk nincs gyerek, ha lenne én is az orra alá tolnám,hogy énis letudtam tenni te is megtehetnéd, meg ne kárositson már téged meg a gyereket.Próbálja meg gyengébbet szivni utána abbahagyni.Bár amig ö nem akar leszokni nem is fog:(

2009. jún. 2. 17:47
 17/18 Voguelilias válasza:
100%

Hát azokkal nem értek egyet akik azt hajtják, hogy cigizett és odabújtam hozzá mert SZERETEM habár én nem cigiztem. Itt rég nem a szeretetről van szó. De tegyük fel a párodnak büdös a nemi szerve te kielégíted szájjal CSAK MERT SZERETED????Szerintem nem. A cigi sajnos büdös és aki nem dohányzik igen is nagyon zavarja. Én is dohányzom és volt amikor nem cigiztem és a barátom rágyújtott és iszonyat hányingerem támadt a szagtól. Ugyh teljesen megérten a kérdezőt.

18/L

2009. jún. 2. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

hamutanyerral puszilgodni,hozza bujni stb<<< nagyképű!!

te ugyanúgy büdös hamutál voltál másfél éve:) Akkor jó volt összebújni??? most meg már pfúúúj cigiszag?? persze áll ilyenkor az emberek megutálják a füstöt vagy stb..... ez okéé

de minek akarod leszoktatni a férjedet ha alaból tudtad h. dohányzik? TE IS hozzáteszem. Ok. kicsigyerek, akk menjen ki a teraszra udvarra stb ahova tud, ennyi. Persze h. ígérgeti mert számon kéred. Sztem ha így fogadtad el amikor összejöttetek akkor hagyjad szerencsétlen embert békén

2009. jún. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!