Ez az ürességé érzés normális?
Társadalmi értelemben jól halad a kapcsolatunk ami 1 hónapos.Bár ha az elmúlt fél évet is beleveszem ami az ismeretségünktől datálódik akkor több is mind1 .Én megismert a családját ,nagyon aranyos kedves emberek ,ő is megismerte az enyémet.
Több aggodalmam is van. Most érzem rajta az igyekezetet ,de néha nem érzem h gondolkodásilag egy hullámhosszon lennénk. 28 éves és én vagyok a 3. kapcsolata ,és az első akit a családjának úgy igazán bemutatott. Viszont mi van ha rájön h nem élte ki magát?(bár azt mondja nem olyan típus ..)Én 27 vagyok ,nekem 5 kapcsolatom volt ,de még mindig motoszkál bennem is valami ..
Ami még aggaszt ..és 3 napja egyre jobban, mi van ha becsúszik egy gyerek ??(A szex nagyon jó és intenzív és utálom h nőként mindig ettől kell félnem ..) én nem akarnám h társadalmi nyomásra vállalja fel a helyzetet, közben pedig ne akarja,és csak szenvedés legyen .Erről beszélgettünk és mondta h nincs felkészülve ,de úgy érzem én sem .Viszont egy abortuszt nem hiszem h végig tudnék csinálni ennyi idősen ,azzal a kockázattal h esetleg meddő lehetek ..
utolsó ,é meg téged sajnálhatnálak mert annak alapján amit írtál burokban élsz( és érezhető a félelem a soraidból) -de nem teszem ,mert az alapvető embertárs iránti tiszteletem ennél nagyobb.
Mert tudod az együttérzés más..-de az csak olyanban van akit próbára tett már itt ott az élet. Tehát köszönöm a sajnálatodból nem kérek .
Egyáltalán nem bánom a tapasztalataimat ,sőt ,mondhatom ez vitt előre ,mindig volt miből tanulnom..
Szerintem meg tökre lényegtelen kinek hány kapcsolata volt. Van aki egyből megtalálja a másik felét, és boldogan él vele élete végéig. Van, aki ugynezt az utat járj be, később mégis elválnak. És van, akinek több kapcsolat kell, hogy tanulhasson belőle. Az emberek mások, más érzésekkel, más családi háttérrel. :)
Hidd el, majd kiderül mit hoz az élet, addig pedig élj a mában, és éld meg a pillanatot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!