Az ilyen emberrel hogy lehet "eredményesen" beszélgetni?
Nekem két ismerősöm van, aki állandóan ezt csinálja. Én úgy szoktam őket leszerelni, ahogy Te is tetted, hogy amire azt mondta, hogy "ez jó", arra én is. De ezt nem csak egyszer, hanem a beszélgetés alatt folyamatosan. :-) A végére mind a kettő rettentő ideges lesz, hogy hogy érthet velük egyet valaki, hiszen ők azt szeretik, ha meghökkenthetik a másikat, vagy talán csak szeretnek kötekedni.
Viszont a Te esetedben vendégről van szó, tehát feltételezem, hogy fodrász, vagy masszőr, vagy valamilyen szolgáltató vagy. Én itt inkább mindent ráhagynék az illetőre a megélhetés érdekében. Nem akarnám, hogy rossz híremet terjessze. A munkámmal legyen elégedett és kész.
Hagyd meg a hitében.
Ne vitatkozz vele, mondd azt, amit hallani szeretne.
Közben érdemes figyelni a hatást.:)
Értelmes érvelés, csevegés az ilyen emberrel nem "kerekedhet ki."
"műkörmös vagyok amúgy"
Na látod, máris megvan a probléma forrása: nők. Mindig a nők miatt van a baj, ez örök igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!