Te szólnál valakinek ha a családodban valaki olyan súlyosan bántalmazza a gyerekét, hogy amiatt kórházba kell vinni a gyereket?
Hallgass ránk! ne gondolkozz rajta, most azonnal lépned kell, ameddig nem lesz késő!
A testvéred először haragudni fog rád, de hamar be fogja látni milyen hülye volt, és rendbe hozhatja az életét.
Annak a pici gyereknek segítségre van szüksége, ő nem tud védekezni, nem tud semmit tenni a fájdalmak ellen.
Még nincs késő megakadályozhatod, hogy a 6 éves manóból lelki nyomorék felnőtt legyen, már ha felnőtt lesz valaha.
Segíts neki kérlek! Csak rád számíthat!
Ha baja lesz a manónak, te ugyan olyan bűnös leszel, hiszen mindenről tettél, de nem akadályoztad meg.
Van telefon fülke a városodban/faludban igaz? Ha az a félelmed, hogy megtudják te voltál, egyszerű a megoldás.
Névtelenül hívd fel a védőnőt! Ha nem tudod a védőnőjük nevét az sem baj, csak mondj el az első védőnőnek aki felveszi a telefont mindent! ők tudni fogják mit kell tenni!
Kérlek azonnal cselekedj! Ne gondolkodj, védd meg azt a kicsiny életet!
Kérlek írd meg nekünk amint léptél! Lélekben mi erőt adunk!
Más egy intő segre csapás gyengéden, de több nem. Szóval, ha a szülő a gyermekét sokadik beszéd után segre legyinti, akkor sok gond nincs, mondjuk 4 -5 szöri rinya után. Én tudok olyat akinek a gyermeke a bevásárlóban be vágta a hisztit, földhöz verte magát, majd kapott. Más az intő figyelmeztetés és más az agresszió. De az is más, ha bal eset éri a gyermeket és nem nyujt neki az illető segítséget, ráadásul ő az okozója.
Mi nálunk az volt a gond és soha meg nem bocsájtottam, amikor anyósom a 3 éves kisfiamnak meg rántotta véletlenül a karját. Szóval, mint jó akaró , még nyelek, de amikor 3 órán át szenved a gyermek , nem tudja mozgatni a karját, este amikor meg hozzák akkor mi vigyük az ügyletre. Hol ott , csak szólni kellett volna, hogy baj lett, vagy hozzák , de nem. Majd röntgen és gipsz lett. Nem törés, ha nem húzódás lett. Szóval amikor , mi ugy voltunk születése után ha sírt és nem tudtuk mi a gondja, álltalában szopizás után, mert nem mindegy az anya mit eszik, akkor ügyelet. Volt, hogy az ölemben aludt el a gyermek. Szóval nagyon aggódósak voltunk, vagyunk???
Szólnék, isten bizony. Nem akarok indiszkrét lenni, de elárulod, hogy mi történt ?
A kicsiket még elég könnyű végzetesen bántani, látom vki már kis Baby P-t is belinkelte. :((
Nem tudom mit kell ennyit rinyálni.
Én rohadtul sokat kaptam, és nincs semmi bajom.
Ez jutott és kész.
Ezerszer talpraesettebb lettem azoknál akiknek normális gyerekkoruk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!