Mi jut eszedbe Johanna névről?
Nekem egy régi szám : Johanna Johanna - csak az Suzanna volt :D Deeee attól még az jut róla eszembe. Milyen személyiség? Számomra egy elérhetetlen típus jut eszembe. De ha mégegyszer meggondolom akkor egy skandináv izmos birkózónő.
Nekem is Szent Johanna.
Norináról: valamilyen elbaltázott Nóra változat. Nóra szép név, Norina... hááát
Nekem is Szent Johanna jutott eszembe egyből, de lehet azért, mert nem ismerek Johanna nevűt. Tetszik a név, ritka név, de szerintem nem az a gáz kategória még. Talán olyan embert képzelek el hozzá, aki bátor, tartása van, de ugyanakkor nőies.
A Norina valahogy nem tetszik. Mondjuk egy különlegesebb vezetéknévvel jó lehet.
Nekem a Johannáról ismerősöm régi sulija jut eszembe. Vallásos iskola volt, rengeteg 8-10 gyerekes családdal, ott volt sok Johanna. A másik dolog a Sweeney Todd-ból az egyik dal. :D
http://www.youtube.com/watch?v=fmzTMRTB_G4&feature=related
A Norina meg olyan, mintha valaki rosszul mondaná azt, hogy Dorina, vagy a Nórát meg a Dorinát keresztezték volna. Nem szeretem az ilyen "átmenet" neveket.
Én ismertem egy Johanna nevű prostit. Nem éppen egy macskás vénasszony beütése volt.
A Norina számomra az a tipikus túlkomplikált divatnév!
Szent Johanna ugrik be elsőre.
Nagyon komoly név, vagy inkább komor, nem egy vidám, hanem egy szomorú, gondterhelt, megtört nő jut eszembe róla.
Amúgy is olyan avítt, "középkorias".
Én nem adnám a lányomnak.
Inkább valami vidámabb, kedves nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!