Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszedbe Johanna névről?

Mi jut eszedbe Johanna névről?

Figyelt kérdés
Es milyen szemelyiseg jut eszedbe a Johanna nevrol?
2012. jan. 31. 22:23
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
100%

Nekem egy régi szám : Johanna Johanna - csak az Suzanna volt :D Deeee attól még az jut róla eszembe. Milyen személyiség? Számomra egy elérhetetlen típus jut eszembe. De ha mégegyszer meggondolom akkor egy skandináv izmos birkózónő.

http://www.youtube.com/watch?v=NRTXFfTNRGE

2012. febr. 1. 00:18
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Szent Johanna.

Norináról: valamilyen elbaltázott Nóra változat. Nóra szép név, Norina... hááát

2012. febr. 1. 07:55
 23/38 anonim ***** válasza:

Nekem is Szent Johanna jutott eszembe egyből, de lehet azért, mert nem ismerek Johanna nevűt. Tetszik a név, ritka név, de szerintem nem az a gáz kategória még. Talán olyan embert képzelek el hozzá, aki bátor, tartása van, de ugyanakkor nőies.

A Norina valahogy nem tetszik. Mondjuk egy különlegesebb vezetéknévvel jó lehet.

2012. febr. 1. 09:44
 24/38 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :) egyrészt mert van is Johanna ismerős, Haninak becézik és nagyon aranyos kislány. 5-6 éves, kis szőke kék szemű baba arcú :))) Egyébként nekem is mindig Jeanne d'Arc jut róla eszembe, viszont én őt imádom még gimiben kiselőadást is tartottam róla, kívülről persze, mert már akkor tudtam róla mindent :D szóval már csak az ő tisztelete miatt is nagyon tetszik
2012. febr. 1. 10:41
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Johannáról ismerősöm régi sulija jut eszembe. Vallásos iskola volt, rengeteg 8-10 gyerekes családdal, ott volt sok Johanna. A másik dolog a Sweeney Todd-ból az egyik dal. :D

http://www.youtube.com/watch?v=fmzTMRTB_G4&feature=related

A Norina meg olyan, mintha valaki rosszul mondaná azt, hogy Dorina, vagy a Nórát meg a Dorinát keresztezték volna. Nem szeretem az ilyen "átmenet" neveket.

2012. febr. 1. 11:26
 26/38 anonim ***** válasza:
58%
Egy gyönyörű svéd nő ismerősöm jut eszembe, akit így hívnak:) Kedves és humoros.
2012. febr. 1. 18:36
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túlságosan avítt. Begyepesedett, aggszűz, öregedő, macskaimádó asszony jut róla eszembe. Olyan tipikus Szabó Magda regényalak.
2012. febr. 1. 21:29
 28/38 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy Johanna nevű prostit. Nem éppen egy macskás vénasszony beütése volt.

A Norina számomra az a tipikus túlkomplikált divatnév!

2012. febr. 1. 21:38
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Szent Johanna ugrik be elsőre.

Nagyon komoly név, vagy inkább komor, nem egy vidám, hanem egy szomorú, gondterhelt, megtört nő jut eszembe róla.

Amúgy is olyan avítt, "középkorias".

Én nem adnám a lányomnak.

Inkább valami vidámabb, kedves nevet.

2012. febr. 2. 22:34
 30/38 anonim ***** válasza:
Nekem egy apáca jut eszembe róla.
2012. febr. 3. 02:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!