Mi jut eszedbe Johanna névről?
Nekem két ember ugrik be a Johanna névről
Az egyik:
Jeanne d’Arc a Szent Johanna
A másik Évreux-i Johanna királynő IV.Károly Francia király felesége
Szerintem szép név. Szívesen nevezném el így a lányomat. Amúgy természetesen nekem is Jeanne d'Arc jut róla eszembe.
A Norina név egyáltalán nem tetszik.
Nekem tetszik a Johanna.
Hűvös, kimért, megfontolt és elegáns név...én vmi komoly üzletasszonyt képzelek el. :) (hozzáteszem, nincs ilyen nevű ismerősöm)
én így szerettem volna hívni a kislányunkat,de a férjemet a hideg rázta tőle:)
Nekem is egy vagány,cserfes kis csaj ugrik be róla,de különösképpen a Janka becézésről:)
Norina meg a férjemnek tetszik,de engem ráz a hideg tőle..Nem tudom miért,egy undok gyerek ugrik be róla,nem tudom miért,hiszen nem is ismerek ilyen nevű embert.
Egyik barátnőm Johanna, de Panninak hívjuk. Szerintem komoly név, olyan hivatalos, régimódi is, de jobban tetszik mint a Cintia, Dzsenifer, Vanessza és hasonlók.
Norina: szép név, jó a hangzása, de könnyen Dorinának lehet érteni. Nem is tudtam hogy van ilyen név amúgy, néhány hónapja hallottam először. Mondjuk ismerek egy lányt, ő Florina. Ezt a nevet sem hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!