Mit csináljak? Ki mit tenne a helyemben?
Figyelt kérdés
A párom 45 évesen megbolondult!19 éve vagyunk házasok,gyönyörű gyerekeink vannak!De a páromnak 5 éve már semmi se jó!Én mindent megcsináltam itthon,lakásttataroztam,gyerekeket neveltem,intéztem a család dolgait,kiszolgáltam a férjemet,hogy semmibe se legyen hiánya!Ő nem csinál itthon semmit!Mikor kérem,hogy segitsen be,azt mondja ő dolgozik,keresi a pénzt,a gyereknevelés meg a többi munka az enyém!Hát már mi kell még neki?Most közöltem vele,hogy vége a kiszolgálásnak,nem vagyok csicska,aki minden szennyest eltakarit,elsősorban nő vagyok és anya!Megmondtam,ha nem változtat,elhagyom!Erre kiröhögött és idevágta,hogy kinek kellenék ennyi gyerekkel?És elviharzott!Pedig nem vagyok csúnya,nem hagyom el magam,de már kedves szavakat se kapok tőle,mindig gúnyolódik rajtam,meg azon is,amit mondok.Ő felejt el dolgokat és rám fogja,hogy amnéziás vagyok!Segitség!2009. máj. 30. 22:31
21/22 A kérdező kommentje:
Hú,ez az utolsó válasz nagyon tetszett!És ilyenkor,mi a teendő,min lehet változtatni?Lehet nálunk is ez a helyzet,hogy az elképzelések nem jöttek össze!A férjem tényleg fásult,kedvetlen,már már depressziós!Tudok rajta segiteni?Válni nem akarnék,hiszen életem nagy szerelméről van szó!De ez igy már nem mehet tovább!
2009. máj. 31. 23:21
22/22 anonim válasza:
Sajnos erre nincs egységes recept. Egy biztos, ha piszkálod ezért, vagy ingerülten megjegyzéseket teszel, az nem old meg semmit. Sokat kell beszélgetni vele, persze csak úgy és akkor, amikor jó formában van. Ha valóban ilyen gondjaitok vannak, mindenféleképpen olvass bele a fentebb ajánlott könyvbe. (Egymásra hangolva) Számomra sok hasznos tanácsot adott. Olyanokat, amik triviálisak, mégse jövünk rá magunktól, pedig kiveri a szemünket a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!