Mit csináljak? Ki mit tenne a helyemben?
szia
engem az nagyon felhúzott amikor olvastam hogy azt mondta a férjed hogy kinek kellenél ennyi gyerekkel. Még ha nem is kellenél senkinek, mi köze van hozzá. ha tudod hogy boldogabb leszel nélküle, akkor hagyd el! férfit lehet minden sarkon találni, de élet csak egy van!
Nemkem csak egy gyerekem van, még itthon vagyok vele és mindent én csinálok. mert a férjem is sokat dolgozik. most még eltüröm hogy azt mondja hogy ö hoz pénzt a házba stb stb. de most szeptemberbe megyek tanfolyamra, és nem lesz nekem eröm hogy mindent egyedül csináljak. ugy hogy változni fognak a dolgok az biztos. csak attól félek hogy nem fog semmi sem változni... és akkor kezdödnek a gondok.
ugy hogy egyet értek veled. de ha tényleg nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, mondhatod a férjednek hogy le is út, fel is út
Nem a férjed bolondult meg, ő pontosan ugyanolyan mint eddig.
Te untad meg 19 és 5 év után. Te változtatsz, közölted vele, hogy vége a kiszolgálásnak. Ne csodálkozz rajta, ha nem hiszi el.
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat!Már változtattam régen és ezt észre is vette!Ő változott meg 5 évvel ezelőtt,én meg türtem a helyzetet és nem léptem!Gondoltam,ahogy nőnek a gyerekek,akkor segit majd a nevelésükben,mert hiszen közös gyerekekről van szó!De nem,ha gond van oldjam meg,ő meg büszkén kihúzza magát,hogy rendben,elmúltak a viharfelhők!Szerintem egy gyereknek szüksége van az apja tanácsaira is,meg a véleményére is,azt ideküldi hozzám őket a problémáikkal.Ettől még nem kéne kigúnyolnia,meg gúnyosan válaszolnia nekem,kicsit többet érdemelnék azért,nem?
Ilyenkor lehet azt mondani, hogy mennyire igaz az a mondas, hogy a no maganak szuli a gyereket! Hat igen.
Nalunk ugyanilyen a helyzet, eppen ezert csak egy gyereket szultem es nem is fogok tobbet hiaba szeretne apuka meg legalabb egyet.
Nagyon sokszor nem vasalom ki neki az ingeit, pedig csak abban jar. Azert nem vasalok, mert nem erdemli meg. Ez akkor szokott lenni amikor valamivel megbant.
Olyankor kenytelen venni a vasalot es kivasalni az inget maganak. Hat nem torik le a keze tole, gyerekjatek kivasalni szerintem, nem nagy tudomany, megtudja o is csinalni.
Te is legyel lazabb, ne vasaljal ki neki, akkor majd jobban fogja becsulni a munkadat amikor neki kell vasalnia!
Vagy ne pucold ki a cipojet, o is megteheti, nem?
Vacsorat se fozzel neki mindig.
Menjel el kikapcsolodni, ne legyel non-stop a gyerekekkel es a hazimunkaval, mert abba bele lehet bolondulni!
Igenis jarjal el valahova sportolni, kerd meg addig o vigyazzon a gyerekekre, es a baratnoiddel is menjel el otthonrol.
Nehéz megoldani a helyzetet, mert te (érthető módon) neheztelsz rá, és emiatt ő jogosnak véli azt a bojkottot, amit folytat.
A higgadt, határozott, nyugodt közlése a dolgoknak eredményre vezethet.
Találj olyan dolgokat is, amit meg tudnál neki köszönni. A legkisebb előrehaladásért is légy neki szívből hálás. A "ez a minimum amit megtehet" hozzáállástól nem lesz lelkes, noha neked van igazad.
Ne csinálj meg többet a házimunkából, mint amit jó szívvel meg tudsz csinálni.
Mi történhetett 5 éve, ami megváltoztatta a kapcsolatotokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!