Mit tudunk tenni ebben az esetben? (TV shop függő anyós)
Oda kell adni anyósnak. Elvégre ő mondta, hogy ha nektek nem kell, majd használja ő. Vagy együtt laktok?
Egyébként megértem, az én nagymamám nem a TV-shopra, hanem ezekre a behülyítős termékbemutatókra esküszik, valamelyik nap azzal hívott fel, hogy vett egy többszázezres mobil klímát, hogy a fürdőszobát felfűtse vele. Hiába mondtam neki, hogy ezt egy sokkal olcsóbb olajradiátorral vagy hősugárzóval is meg lehetett volna oldani. :S Mindent elhisz, amit mondanak neki, tele van csodakütyükkel, amiket aztán persze nem használ...
Az én mamám is ilyen, havi 40-50 ezreket költ liyen sz.rokra, aztán sír, hogy nincs pénze arra hogy ebédre meghívja az unokáit.
Nem tudtok mit tenni.. :S
Köszönöm!
Együtt lakunk, így még nehezebb a dolog. Neki adni nem fogom a cuccokat, mert megvenni sem akarom őket. Anyós csak megrendeli, de a fizetést ránk akarja bízni.
Igen, már próbáltam rá hagyni a fizetést, de akkor hirtelen soha nem ér rá, hazonnal wc-re kell mennie vagy fürödnie kell, a futárt pedig nem várathatom másfél- két órát.
Kedves Kirona! Köszönöm a "kedves" privát üzenetedet. Nem akartam "lázító p.csa" lenni, de ha te annak tartassz és így jobban érzed magad, ám legyen. Én csak egy kérdést írtam ki, ami másnak lehet, hogy egyszerűen megoldható, de a mi életünket már megkeseríti egy ideje. Nem állítottam azt, hogy bennem nincsen hiba, de azt biztosan állíthatom, hogy soha nem rendeltem akarata ellenére senkinek 40 000Ft-os edénykészletet, sem 200 000 Ft-os matracot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!