Nem tudom lebeszélni a lányom a nyelv piercingről! Van valami javaslatotok? Hol találhatok "rémsztorikat"? Mivel kedvtelenítsem el?
amúgy tényleg nem vagy hiteles, ha neked nem volt még :-))
30N
amúgy megkérdezhetem, mi az indokod, hogy miért NE csináltasson?
mondjuk nekem már nem tetszik egyáltalán, nem is kéne többet,
de most tényleg, ha a fülbevaló normális, a nyelvbevaló miért nem? mindkettő testékszer. és ezt kevesebben látják, mint a fülbevalót (ami egy teljes átlag dolog), és ha kiszedi, pár óra alatt összeforr, tehát hamarabb gyógyul.
tehát logikailag a fülbevalótól is tiltanád?
hát előnyök
divatos, nem mindenki látja mint egy arc-ékszert, hamarabb begyógyul mint egy fülbevaló, hamarabb összeforr, ha kiszedi,
hátrányok: én mindig féltem, hogy leesik a golyó és lenyelem a piercinget ( de sose történt meg), hozzákoccanhat a fogakhoz, némely ember számára megbotránkoztató, ha észreveszik, drága.
Nem tiltani szeretném neki,az egy dolog,hogy nekem nem tetszik,ez szinte lényegtelen,de én nagyon féltem,hogy valami baja esik.Rosszul szúrják át,gennyesedik vagy bármi egyéb.Pluszban nagyon féltem a fogait.Nem szeretném,hogy karcolódjanak.
Azért keresek rémsztorikat,mert egyszerűen nem hiszi el,hogy rosszul is elsülhet.
Nem tudom megtiltani,nem is próbáltam!Rendesen beszélgetek vele,de gondoltam valaki esetleg linkel valami oldalt,ahol van pár kép csúnya esetekről,vagy saját esetét elmeséli.Ha gondolja,csináltassa,de nem szeretném a végén az elnyomott mondatot érezni-'én megmondtam...'
Én anno csináltattam, 1,5 év után különösebb ok nélkül kiszedtem, meguntam.
Hagyd, hogy megcsináltassa, az ember mikor csináljon őrültségeket, ha nem fiatalon? Hidd el, ő sem fogja örökké hordani, egyszer mindünknek benő a feje lágya... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!