Akik itt szegények, mitől szegények ennyire? (Lent)
Itt olvasok rengeteg választ,kérdést hogy a legnagyobb bajuk a szegénységük.
Ez valamiért annyira meglepő számomra,hogy miért keresnek ennyien,ilyen alacsonyan?
Ha közéjük tartozol,leírnád a végzettséged és hozzá képest a fizetésed?
El sem merem képzelni,mennyit kell keresni ahhoz,hogy hónap végére már ne legyen pénz.
"El sem merem képzelni,mennyit kell keresni ahhoz,hogy hónap végére már ne legyen pénz."
Ne aggódj, diplomás (nem büfészak) bért is el lehet költeni úgy, hogy a hónap végén ne maradjon semmi és csak az alapvető dolgok legyenek kifizetve (albérlet, rezsi, kaja, bérlet+egy kis valami)

El sem merem képzelni, mennyit kell keresni ahhoz,hogy hónap végére már ne legyen pénz.
Pedig, ha veszed a lakbért, fűtést, közüzemit, és az élelmiszerárakat (megyeszékhelyen), akkor elég hamar ki fog derülni, hogy mire megy el a pénz, még úgy is, ha nincsennek káros szokásaid. És akkor még nem voltál szórakozni, nem vettél új ruhát, és így tovább...
Olyan 100.000 körülire gondolj, de akár lehet 30-cal kevesebb is.

Szerintem Matolcsy úr üzekedik itt velünk :) Mintha egyesek teljesen más Mo-n élnének, mint a többség. "47 ezerből kényelmesen meg lehet élni Mo-n" pfff... Erre én csak azt mondom: tessék megpróbálni.
Kérdező, nem értetlenkedni kell. Vegyél magadhoz 93 ezer ft-ot, és költözz el otthonról. Meglátod, hogy miként lehet sok ember szegény. FIzesd belőle az albit, a rezsit, a kajádat, vegyszereket, gyógyszereket, ha kell... majd meglátod. Persze megértem, ha a jobb módúaknak büdös egyszer az életben 2-3 hónapra kipróbálni... de dumálni róla, véleményt alkotni, azt tudnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!