Akik itt szegények, mitől szegények ennyire? (Lent)
Itt olvasok rengeteg választ,kérdést hogy a legnagyobb bajuk a szegénységük.
Ez valamiért annyira meglepő számomra,hogy miért keresnek ennyien,ilyen alacsonyan?
Ha közéjük tartozol,leírnád a végzettséged és hozzá képest a fizetésed?
El sem merem képzelni,mennyit kell keresni ahhoz,hogy hónap végére már ne legyen pénz.

Mitől szegények?! Mert akinek eddig kevesebb pénz jutott, annak ezután még kevesebb jut!!! Nincs munka.
A férjem bruttó 130eft-ot kap, abból kb kézhez 95eft. Én gyes+csp. Ebből az autó törlesztője 50eft, rezsi 20etf, internet-tv-telefon 18eft körül. A maradék meg szinte semmire nem elég.
Örülj neki, hogy nem vagy ilyen helyzetben. Ne is legyél soha! :)
Nekem még nincs végzettségem,de 2.5 év múlva lesz építőmérnöki diplomám(ha minden igaz)
Szüleim gépészmérnökök,mindketten egy cégnél dolgoznak anyu 250+ apu 300+ keresnek.
Nincs hitelünk.
Tényleg nehéz elhinni miért vesznek fel az emberek hitelt:(

Nem akarlak megbántani kedves kérdező, de hogy lehet valaki ennyi idősen, ennyire nagyon sötét?
Azt értem, h a szüleid sokat keresnek, de eddig dobozban éltél, vagy mi???????

Ehh..Nem vagyok sötét.Körülöttem egyáltalán nincsenek nagyon szegények,vannak akiknek a szüleik vagy ők maguk keveset keresnek,de nem annyira hogy ne legyen pénzük mozira vagy hónap végén ételre.
Pedig sok embert ismerek,leginkább itt szoktam olvasni a szegényekről.Ezért voltam kíváncsi,milyen végzettségük van.

Ezekben az országokban tényleg nagy a szegénység de nem hiszem,hogy annyit panaszkodnának, mint mi magyarok a gazdag európából.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!