Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek? Beleszólta...

Hogyan viselkedjek? Beleszóltam egy olyan dologba amihez igazából semmi közöm nem volt.

Figyelt kérdés
Utálom az igazságtalanságot és ez miatt most mind két fél rajtam köszörüli a nyelvét. Hogyan kezeljem a helyzetet? Elkerülni nem tudom őket, viszont várható, hogy a nagy szájú nyilvánosan beszól nekem... Azon kívül, hogy nem kellett volna beleszólnom, mit csináljak? Tanácsokat várnék...
2012. jan. 29. 11:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, sokan nem kedvelik, de félnek a szájától.

Szerintem is felfújta az egészet.

Végül is én a helyzet kezelését kérdezném tőletek... négyszemközt nem félek, de nyilvánosan... :(((

2012. jan. 29. 20:15
 12/18 anonim ***** válasza:

ha négyszemközt nem félsz tőle, akkor szerintem nyilvánosan sem kéne.

az, hogy nagy a szája az egy dolog, észérvekkel lelehet dumálni.

2012. jan. 29. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Én már egyből nyilvánosan kezeltem volna a helyzetet, ha nagy szája van akkor így is kell vele bánni! Nem négyszemközt, ha olyan nagy a szája, meg is érdemli, h kioszt nyilvánosan!Erre már rájöttem, csak is nyilvánosan lehet lerendezni, ha ilyen az illető. És ne lássa, h tartasz tőle, azzal adod alá a lovat! Légy határozott.
2012. jan. 29. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Ész érvekkel?

Az a gáz, hogy amikor tisztáztuk a dolgokat, már abban a 15-20 percben háromszor hazudott vagy ferdített nekem. Én persze nem hagytam magam. Ezek után ki tudja miket mond másoknak?

Utálom az ilyen embereket!

2012. jan. 29. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell leállnod vele. Nem kell magyarázkodnod, vagy hagyni hogy belevigyen egy veszekedésbe. Hagyd ott, vagy kezdj el másokkal beszélni, mintha ott sem lenne. Az sokkal jobban fogja zavarni.
2012. jan. 30. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Főleg ha tényleg az a fajta, aki szeret ferdíteni. Akkor úgyis csak védekezésre kényszerülsz, mert folyamatosan olyasmit állít, vagy úgy, ahogy az nem is történt. Az ilyen emberek addig "valakik" amíg figyelnek rájuk. Csak az érdekli őket hogy rájuk figyeljenek. amint levegőnek nézed beég a kiabálásával mások előtt, mert akkor mindenki csak egy kiabáló, nagypofájú csajt fog látni, és a felét sem fogják elhinni úgysem, annak amit állít.
2012. jan. 30. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Rendesek vagytok. De ettől még tartok, hogy nem aláz-e le.."

Szal ilyen besz@ri vagy, de beledumálni a más dolgában az ment. És még ő a rossz. Istenem...

2012. márc. 30. 12:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Jól tudod osztani az észt! Valószínű, hogy az életben meg sem szólalsz!
2012. márc. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!