Hogy viselkedjek vagy mit csináljak?
Öcsém otthon lakik a szüleimmel,ha hazamegyek mindig együtt töltünk egy kis időt,hülyülünk,játszunk a gépen.
Most van barátnője aki nagyon sűrűn ott van.2hete hazamentem hétvégén a lányommal, a barátnője ott volt,nem igazán tudtam hogy most lemenjek-e igy hozzá vagy nem,nem akartam zavarni.
Aztán végül öcsém hivott hogy menjek,kicsit kellemetlen volt de beültem hozzájuk harmadiknak.Dumálgattunk erről arról,de a csaj erössen nyomult öcsémre,maszirozni akarta fekve meg ilyenek,öcsi nem engedte,gondolom miattam.
Nekem ez a helyzet kellemetlen,okés hogy szerelmesek de akkor is,ne előttem akarja kimutatni a csaj hogy odavan az öcsémért.
Mi ilyenkor a teendő?Ha ott a csak ne menjek le az öcsihez?(nagyon sűrűn ott van)Vagy szóljak öcsinek hogy engem zavar ez a túlzott intimitás?(mindig a csaj nyomul,öcsém sosem ha valaki látja)
Öcsi mindig pattog hogy keveset vagyunk együtt,és most is mikor ott voltam és ugy éreztem felesleges vagyok ki akartam jönni a szobából de öcsi kérte hogy maradjak.
nem akarok nekik problémát,mikor a lány maszirozni akarta,mondta hogy most ne,a csaj tovább nyomult erre öcsi eréjessen rászólt hogy hagyjál már.Tiszta ciki volt.
Én ezt nem értem. Tegnap is volt egy hasonló kérdés, hogy szegény lány nem mert lemenni a báttyához, mert ott a barátnője és közölte vele, hogy hagyja őket mert romantikázni akarnak. Pofám leszakad az ilyen féltékeny pics@któl. Én is nagyon szeretem a barátomat és van neki egy huga. Nem egyszer volt, hogy hármasban filmeztünk vagy kutyát sétáltattunk. Sőt nyáron elmentünk strandolni is hármasban. Én 21 éves vagyok, a húga 16. Tök jól megvagyunk, soha nem várnám el tőle hogy tűzzön onnan ha én ott vagyok vagy kimutatnám hogy igenis az én pasim...
Pedig ő sincs sokat a tesójával. Na mindegy, csak le akartam írni mert megint felháborodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!