Allergiás vagyok a macskákra, anyám mégis macskát akar tartani. Már itt van, mit tehetnék?
valahogy érzem, hogy a válaszolók 99%-a lány :)
én fiú vagyok. Bocs, nem tudom mit vártok, de nem értek a nőklapjacafé nyelvén :) más nyelveken viszont igen. Amúgy a normális válaszolóknak köszi, de ígyis össze vissza írtok mindenfélét, semmi értelmes válasz. Azt, hogy begyullad a szemem a macskaszőrtől, biztosan nem beképzelem. Meg egy tüsszentést sem lehet beképzelni, illetve azt sem, hogy érzem a szőrt a torkomban és be van gyulladva.
Az élet nagy kérdései, hát igen. Úgy gondoltam ezt érdemes ide feltenni. De azt már nem tenném fel, hogy hova vigyem a barátnőmet, vagy mit egyek holnap reggel. Gondolom a kedves
A válasz megírásának időpontja: ma 14:24
es válaszoló .... sem.... tesz így.
rádférne egy kiadós... :) ... de komolyan... bocs
Nem értem azt a 3 hetes macskát de mindegy.
Lényeg:te hány éves vagyok?És szerintem tudja,hogy allergiás álltalában az ember tudja és utána megy el megnézni hogy tényleg.Ha meg nem allergiás akkor is rossz tüneteket vált ki belőleés ez a lényeg.
A teendő: Vagy leülsz anyukával megbeszélni,hogy dönts9n Te vagy a Macsek?Egy anya csak nem mondana le a fiáról egy macska miatt.
-Vagy folyamatosan porszívoztok a házban, és elmész a dokihoz gyógyszert kérni.
De mindenek előtt anyukával megbeszélni a dolgokat.Ja és igyál sok folyadékot és sok Vitamint egyél-igyál C vitamint mindenképpen.Ja meg van ilyen tabletta már nem tudom a nevét gyógyszertárba kilehet váltani recept nélkül olyan mint a pezsgőtabletta betszed a vízbe és megiszod.
Remélem segítettem,ha van még kérdésed kérdez (tőlem) nyugodtan,nem fogom leharapni a fejed :D
27 választ írtatok egy kamu kérdésre.
3 hetes macska még nem eszik önállóan. Csak szopik.
Itt bukott a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!