Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok fingani szűk családi...

Szoktatok fingani szűk családi körben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 16:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
38%
Imádok fingani és a férjemmel szeretjük is szagolni egymaset. Meg ha egyedeül vagyok akkor benyulok a bugyimba és az orromhoz viszem a kezemmel a szagot szeretem megszagolni. Viszont másétól kivéve a férjem hánynék
2012. jan. 29. 11:26
 32/35 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom a fikut is megeszed.
2012. jan. 29. 11:54
 33/35 anonim ***** válasza:
Igen,de anyáék úgyis azt hiszik hogy apa volt az mert állandóan ő szellent.
2012. júl. 25. 09:00
 34/35 anonim ***** válasza:
28 Nekem is kéne ilyen szélcső,patikában kapható?
2012. dec. 27. 21:15
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem szoktam sem a szüleim, sem a tesóm előtt. Ez nem azt jelenti, hogy szorongok, meg felpuffadok, egyszerűen csak nem így neveltek. Nyilván ha kicsusszan, nem szégyenítenek meg, mint ahogy kiskoromban sem tették, de ezeket mindenki magánban intézi, nem a másik orra alá.

Nincs párom, de ha éppen van, azzal se fingunk egymás orra alá. Ha kicsúszik, nem gond, de direkt nem recsegtetünk egymás orra alá. Volt amúgy egy fingós pasim, ő direkt élvezte a hangot és a bűzt, és azt akarta, hogy én is szálljak be. Hát valahogy nem tartott sokáig a kapcsolat. :D

Egyébként nem azt akarom mondani, hogy akik egymás előtt finganak, azok hülyék és bunkók. Nevelés kérdése. Lehet, hogy valakinek ez tök természetes mind a család, mind a párja előtt. Ezzel sincs gond, csak kölcsönösen gondolja így mindkét fél.

Fingós a fingóssal, nemfingós a nemfingóssal házasodjon, és nem lesz konflikt.

30/N

2015. febr. 24. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!