Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok fingani szűk családi...

Szoktatok fingani szűk családi körben?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 16:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
a férjem előtt előfordul, de a család többi tagja előtt soha.
2012. jan. 28. 19:20
 22/35 anonim ***** válasza:
35%
Én nem szoktam. Nem hiszem, hogy attól lenne bensőségesebb egy kapcsolat. Házasságban is megörzöm a nőiességemet, borotválkozom, próbálok itthon is csinos lenni(nem kiskosztümben meg magassarkúban vagyok, mielőtt bárki azt hinné, de nem is elnyűtt, szakadt ruhában) és nem szellentek előtte. Persze, előfordult, hogy kicsúszott tüsszentés vagy nevetés közben, akkor nevetünk rajta, de nem tudom elképzelni, hogy szándékosan eregessek mellette. Ha nagyon kell, kimegyek a wc-re és kész.
2012. jan. 28. 19:46
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

A szüleim előtt sosem fingok,mert hiszti van belőle.

Amúgy szerintem vicces az,amikor egy pasi ennyire paraszt,hogy fingik és böfög:D És irigylem azokat a kapcsolatokat,ahol ezt nem kell szégyellni egymás között.Emberi dolog.Miért nem lehet inkább röhögni rajta?

2012. jan. 28. 19:48
 24/35 anonim ***** válasza:
28%
Nem szégyellem előtte, egyébként pedig valami nem stimmelhet nálatok, hogy minden fingásra röhögni kell. Azért egy idő után nem unalmas, mert ha ez normális, akkor gondolom minden nap előfordul. Nekem jó humorérzékem van, de ezen nevetni mindennap? hát gáz.
2012. jan. 28. 19:51
 25/35 anonim ***** válasza:
7%

24es ezt nekem írtad?

Nem fordul elő minden nap, sőt nagyon ritkán, eddig vagy 4-5 ilyen alkalom volt, mióta együtt vagyunk.

2012. jan. 28. 21:59
 26/35 anonim ***** válasza:
28%
Hogyha tesómmal vagyunk otthon akkor igen.Ha anya és a pàrja is itthon van akkor nem..BÀR!Anya élettàrsa néha elszokot engedni jó hangosan egy-két taktust.Olyankor mindenki csak nevet:-)
2012. jan. 29. 00:12
 27/35 anonim ***** válasza:
25%
azta neked aztán van szabadidőd. mély kérdés. gratulálok
2012. jan. 29. 01:41
 28/35 anonim ***** válasza:
70%

Itt úgy látom a nagy költői kérdésre,hogy fingani vagy nem fingani,,,lepontozás jár az őszinte válaszra.

Hát képzel nekem a kutyám aki nagyon szeret én is őt ,hát az is akkorát durrant ha kell és nem rosszabb a szeretetünk.Én is szoktam a kutya füle se rebben.

Na a férjem is kibírja anélkül,hogy megjegyzést tenne.

Az ,hogy arrébb megyek ha kell vagy szólok bocs ,de most pukiznom kell,egyáltalán nem reagálja le.

Igaz mi min ketten az egészség ügy be dolgozunk és tudjuk ,ha nem jön a szél meghalhatsz bélcsavarodásba.

Úgyhogy lehet vissza tartani a pukizást ,hátha jól meg szenveded a végén.

Volt egy ilyen betegünk,most szél csővel a seggébe mászkálhat és a leghülyébb helyzetbe jön ki neki.

ERRŐL ENNYIT!

2012. jan. 29. 09:25
 29/35 anonim ***** válasza:
89%
Fingani emberi dolog,ne legyetek már ennyire finnyásak,ejnye.Most ha előttem fingik a párom,akkor kiszeretek belőle?Hahaha.
2012. jan. 29. 10:22
 30/35 anonim ***** válasza:
45%
FINGOS IS SZAROS IS DE CSAK AZ ENYÉM! :D :D :D
2012. jan. 29. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!