A 40-es,50-es férfiak miért kezdenek tizenévesekkel,
huszonévesekkel? Nem zavarja őket, hogy a lányuk vagy az
unokájuk is ennyi idős? Hogy lehetnek így társak?
Pontosan erről beszélgettünk a férjemmel a napokban. Bár ő nem így tenne. Azt mondta, hogy amikor fiatalabb volt úgy huszonéves (most 37) akkor azt hitte hogy mindig a fiatal "pipikre" fog fájni a foga. De az idő múltával azt tapasztalta, hogy kb. 4-5 évnyivel tőle lemaradva számítanak számára a nők, tehát most a 30-asokban tudna gondolkodni, és a 20 körüliek gyerekek számára, a 25 is kevés. Remélem ez mindig így lesz, és ha 55 éves lesz akkor én kellek majd neki továbbra is 50 évesen. :)
2009. máj. 29. 22:11
kapuzárási pánik,még mindíg jó pasinak akarják érezni magukat,főként maguknak akarnak bizonyítani ezzel.a fiatal lányoknál (máramelyiknél)ez a divat,vmilyen szinten a szüéeik hibája...
2009. máj. 29. 22:14
Nem tom miért kérded, sajna nekem apám 64 évesen bolondult meg, én 40 vok, tesom 32 , a csaj akivel összejött 30 éves, hát na ennyi, sajna el is váltak szüleim 2 éve igen is minket a tesommal zavart, hogy fiatalabb a hugomtol is, söt, hogy tönkre tette anyámat!!Meg mindent!!
Visszatérve kérdésedre lehetnek társak, bár tizenéveseket elvetém, nagyon !!!De bizti legalább 2 családot tesznek tönkre!!!
2009. máj. 29. 22:18
Erre ne várj férfiaktól választ, mert akkor be kellene vallaniuk még maguknak is valami olyat, amire nem annyira büszkék. 40-50 év felé a férfiak (és sok nő is) tudat alatt felpezsdülnek, izgalomba jönnek, ha egy fiatal hús behódol nekik (vagy a pénztárcájuknak). Sok idősebb férfi hiúságát legyezgeti, ha egy 20-30 évvel fiatalabb nőt tudhat maga mellett és ne tekintsünk el a szexuális vonzerőtől se. Ha a ...... feláll, az ész megáll mondás igaz erre a helyzetre és ne gondoljuk, hogy az idősödő urak nagyon mélyen belegondolnak ebbe a helyzetbe. Inkább egész egyszerűen kiélvezik az élet adta örömöket és örömmel fogadják az apakomplexusos lányokat, vagy szemet hunynak a pénztárcájukban kotorászástól, sőt tán még élvezik is, hogy valaki a pénzükért "tiszteli" őket. Ez a mondás is sok mindent elárul: "Ok, tudom, hogy a pénzemért van mellettem, de nem a pénztárcámmal fekszik le". Hát valahol itt van félúton az igazság. A fiatal lányok élvezik a bölcs, okos, megbízható, megállapodott, egzisztenciálisan stabal (pénzes) bácsit az oldalukon, a bácsik meg élvezik a friss, ropogós húst az ágyban. Kb ennyi....
2009. máj. 30. 07:45
az előttem válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Én ismerek olyan 19 éves lányt, aki együtt is él, egy 40 éves férfival. A lány nem dolgozik semmit, a pasas tartja el őt. Ja, és ez a lány mondta, hogy 16 éves kora óta, csak 40 körüli férfiakkal hajlandó összejönni, hiszen olyan korra az illetőnek már van rendes, jól fizető munkahelye, kocsija, lakása, tehát kényelmesen meg lehet élni egy ilyen ember mellett. Ugyanez a lány mondta, hogy egy 20 éves, korban hozzáillő sráccal pont ezek miatt nem is jönne össze. Ennek a lánynak egyébként nem élnek a szülei, az iskolát is abbahagyta tizedik osztály után. Elég elszomoritó azért, ha belegondoltok, viszont tökéletesen illik az előttem szóló megállapitására.
2009. máj. 30. 09:29
Apám is a 30 évvel fiatalabb nőkre bukik. Annyi nője volt, hogy nem biztos, hogy én kerülnék ki győztesen, ha összeszámolnánk.
Ezt hívják kapuzárási pániknak. :P
2009. máj. 30. 12:07
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszokat! Azért még reménykedek, hátha néhány érintett is válaszol...
8/8 anonim válasza:
Hát nekem az a véleményem hogy egy idősebb férfi még néha előnyősebb is lehet egy lánykának mert jobban megtudja védeni, ki van már nőve a "hülyegyerek" korszakból, stb.
Ha nem perverz a férfi és igazán, őszintén, tiszta szívből szereti a lányt, akkor nincs semmi baj:)
Én most 18 éves vagyok és egy 36 éves udvarlóm van:)Imádjuk egymást!:)
2009. dec. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések: