Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak!?...

Nem tudom mit csináljak!? Akinek van már idősebb gyermeke mit várnának el tőle hogy elmondja vagy hallgasson?Mit lépnétek ha ilyet megtudnátok a férjetekről?

Figyelt kérdés

Én 22éves egy 9hós kislány anyukája vagyok.Ezt csak azért írtam nehogy azt higgyétek hogy gyerek vagyok még.Anyu és apám külön élnek.Anyu Pesten apám pedig abba a városba ahol mi.Ma eljött hozzánk apám és a páromnak dicsekedett,a fényképezőjén mutatott neki képeket amin az egyik haverját éppen szájjal elégíti ki egy k..rva.3darab képet mutatott neki és utána azt mondta hogy ne nézze tovább a képeket,szerintem azért mert azokon már ő lett volna.Anyut folyamatosan vissza akarja csalni magához de közbe meg az 5tesvéremre nem fizet gyerektartást és elvárja hogy anyu hozza őket 100km-t busszal miközbe neki ott a kocsija.Mit csináljak????Szóljak anyunak mert akkor legalább végleg meg gyűlölné vagy nem?Hallgassak,de abba én bolondulok bele hogyha nem szólok?!Állítsam választás elé anyut hogy vagy én vagy apám?Soha nem titkoltam semmit anyukám elől most pont egy ilyen dögnek falazzak!?

Akinek van már idősebb gyermeke mit várnának el tőle hogy elmondja vagy hallgasson?Mit lépnétek ha ilyet megtudnátok a férjetekről?

Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült de nagyon ki vagyok most!

2009. máj. 29. 20:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszotokat!

Elmondtam anyunak hogy mit tett ez az állat és azt mondta hogy ne foglalkozzak vele mert ő ilyen.Elakartam mondani a tesóimnak hogy milyen az apánk de anyu azt mondta hogy ne mondjam el mert nem akarja ellene nevelni őket!Azt hittem hogy ez a gyűlölet amit éreztem amikor megtudtam csak egy hirtelen felindult düh,de nem még mindig azt érzem hogy nekem már nincs apám csak anyukám.

Azt én se értem hogy miért pont a páromnak mondta el mert tudnia kellett hogy úgyis el mondja nekem.És nem is mondta neki hogy tartsa titokba csak annyit mondott hogy ne nézze tovább a képeket meg ne rakja a számítógépre.Mert éppen kutyás képeket raktak rá.De ő rá rakta hogy megmutassa nekem!Mamámnál agyon üti mindig a cicákat!Egyszerűen gyűlölöm és undorodom a saját apámtól.

2009. máj. 31. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!