Elmondjam a barátom anyukájának, hogy a fia rendszeres marihuána fogyasztó?
Már próbáltam lebeszélni többször is, de hasztalan. Most is elment a barátjához, hogy majd "eltolnak egy cigit"...Itt vagyok náluk, de az sem érdekli. Már függő.(szerintem) Most végülis az a kérdésem, hogy elmondjam-e az anyukájának? Úgy érzem, tudnia kellene, de félek, hogy ezzel a barátomat meg elárulom, és eleve bármit mondok, támadásnak veszi, pedig tényleg jót akarok. Nagyon vékony a tetejébe, semmit sem eszik, az alkoholtól simán légzésleállása lehetne, akkor a fűtől...? Mit tegyek? Beszéljek, vagy hallgassak? Mit tanácsoltok?
18L (18F barátnője)
Egyébként ha elmondanád az anyukájának, az anyukája mit csinálna?
mármint tudna tenni a dolog ellen?...
Szerintem sajnos nem.
Az viszont nem valami szép tőle, hogy téged kér meg, hogy ne engedd, hogy túl sokat igyon.
Ezzel rád hárítja a felelősséget.
Talán beszéljen addig a fiával, amíg fel nem fogja a korlátait...
De ha amúgy is fontolgatod, hogy szakítasz, akkor meg tulajdonképpen csak jót teszel vele.
Bár öcsémről például tudták a szüleim, hogy füvezik, és bár ők iszonyú vaskalaposak, csak elbeszélgettek vele - de úgy, hogy azt sem tudják, mi a különbség a fű meg a látnokzsálya közt, meg ilyeneket kérdeztek, hogy "mit szívsz?...
hogy-hogy mit? mintha akkora szakértők lennének, hogy arra kíváncsiak, white widow-t vagy orange bud-ot...
Na szóval öcsém zavartalanul folytatta a kis projektjét...
Hát, a te döntésed, minden esetre én az én fejemmel azt mondom, hogy lehet, hogy árulás, de ezzel valami piszkosul sz.r dologtól mentheted meg.
jaaaaaaa hogy jár pszichiáterhez???
MOST mondd el az anyjának!
különben bele fog őrülni, ezt garantálom.
Szedd össze magad, az ő érdekében!
így teljesen más a dolog, és a gyerek nem is tud róla, de iszonyatos sz.rban van.
Minél előbb hagyja abba a szívást
szegénykém. én voltam a második válaszoló és részben az én saram, mert elsőre félreértettem a viszonyt köztetek, azt gondoltam, haverok vagytok. a füves dologgal kapcsolatban tényleg az a véleményem, h maga miatt kellene abbahagynia, erre se te, se az anyukája nem feltétlenül tudja rávenni. h abban reménykedsz, h az anyukája majd odafigyel rá...sajnos egy anya sem lehet állandóan a gyerek sarkában. ha a barátod akar szívni, meg fogja találni a módot rá
amit viszont kettőtökről írtál... nagyon tuskó dolog tőle, hogy otthagy téged az anyukájánál és elmegy füvezni, hogy olyan nyaralást tervezget előtted, ahova még csak el sem hív. ez a fiú nem szeret téged, te jobbat érdemelsz. látszik a hsz-eidből, h törődsz azzal, akit szeretsz. de sajna tőle nem kapod vissza ezt a szeretetet. ne keseredj el. verd ki a fejedből és keress olyat, aki megbecsül.
sok sikert!
ó, hát megint én, 82%, aki ennél a kérdésnél vhogy mindig le van maradva egy lépéssel :D
bizony, a pszichiáter léte/ténye sok mindent megváltoztat. a te barátod nem "social smoker", hanem komoly problémái vannak, valószínűleg nem is ez az egy, de ez is lényeges eleme, nyilván.
mondd el az anyukájának, muszáj tudnia!
kedves vagy, h kiállsz mellette, de szerintem dobd. az, h problémái vannak, nem mentség arra, h nem szeret és lesz.rja a fejedet
Nem küldik rehabra.
Oda akkor küldenék, ha rendőrségi ügy van.
Pszichiáterhez küldik, ahova már jár is.
Csak innentől más lesz kicsit a téma, esetleg kap Elontrilt vagy ilyesmit...
Szóval ne félj, ne a pokol kénköves bugyraiba taszítod, ha szólsz az anyukájának.
Sőt, a háttér ismeretében ez kötelességed az adott helyzetben!
Szorítok Érted!!!
Tényleg inkább keress egy kedves, jófej srácot, akinek nagy mázlija lesz Veled, és talán ki is szúrja majd a szemét, nem úgy, mint a mostaninak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!