Mi lenne a reakciótok, ha egy rokonotok fogyasztó tablettát ajándékozna nektek Karácsonyra?
Küldd vissza neki néhány sorral.
"Köszönöm kedves ajándékodat, de amint az Te is tudod, szoptatás alatt nem szabad gyógyszreket szedni. Én is boldog ünnepek kívánok Neked!
szerintem a férfiak sokszor nem tudják, mit vegyenek, és amikor ajándékozni kell, olyat vesznek,amiről nem gondolják,hogy sértő.
Ha valakinek ,,fürdőszobai" dolgokat vesznek, nem biztos h azért teszik,mert a másik büdös/száraz bőrű/korpás hajú/izzad stb. Tehát szerintem a férfiak de akár a nők is sokszor mellényúlnak ha ajándékozásról van szó.
Az más dolog,ha szándékosan kellemetlen helyzetbe akarják hozni a másikat. Én nem ismerem őt, így meg nehéz nyilatkozni, de ha tényleg sértésből adja,az a legjobb,ha meg sem látszik rajtad, hogy rosszul esik, vagy elsütsz egy jó poént. Szerintem ne foglalkozz vele, magasról sz@rd le :) ha irigy az meg az ő baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!