Mi lenne a reakciótok, ha egy rokonotok fogyasztó tablettát ajándékozna nektek Karácsonyra?
"Azért a jó indulat nem tengi túl, mindig tett utalásokat arra, hogy nekünk milyen jó, hogy lehet babánk..."
Ez miért nem jóindulat??? Hiszen azt mondta: de jó nektek!!! Ez jó szerintem
Kicsit te vagy elutasító inkább vele!
Ha adnak vedd el, ha ütnek, szaladj el! Mondta a mamám. Igaza volt. Ne firtasd, ajándékot kaptál. Meg kell köszönni, ha nem kell, tovább lehet adni.
...Hogy, mi lenne a reakcióm?
Nos, nagyon megköszönném neki a fogyasztó tablettákat, elvégre ha az ember ajándékot kap, akkor azt megköszöni.
Majd rögtön megragadnám az alkalmat, hogy átnyújtsam az én ajándékomat, egy nagyon szép, izlésesen, karácsonyfás papírba becsomagolt gyönyörű 18/6-os mű.f.a.s.z.t.
Én azt tartom valószínűnek, hogy kapta valakitől, és elküldte neked mert ő nem tudja használni. Nem hiszem hogy pénzt adna csak azért hogy bosszantson téged.
De a legbiztosabb, ha megkérdezed tőle egyenesen, hogy megkaptad, de nem érted mit akar ezzel mondani, azt netán hogy kövér vagy? Majd megmondja. Szerintem a kapta valakitől verzió a fennálló helyzet, de azt sem tartom kizártnak, hogy a testvérével beszéltek, és ő említette, hogy fogyhatnál... Sajnos ezt sem lehet kizárni. Bár nem tudom milyen a két testvér viszonya.
Ha viszont simán bunkó leszel vele, sose tudod meg, miért küldte valójában.
Attól még hogy homokos, összejöhet egy alkalomra egy nővel, hogy legyen gyereke :)
Ő dolga, hogy lesz-e gyereke. Most nem ez a lényeg, bár ő is tudja, hogy egy gyereknek családban ideális felnőni. A férjem tuti nem beszélt vele meg ő az olyan típusú nőket szereti, mint én, nem a vékonyakat, szóval őt tudom, hogy nem zavarja. Nem készülök bunkónak lenni vele, de azért majd szóvá teszem ezt neki.
Azt a válaszok alapján nekem sem sikerült eldöntenem, hogy elvileg ez egy jó ajándék-e vagy bunkóság. Úgy látszik, ahány ember, annyi féle értelmezése lehet egy ilyen "üzenetnek". De azért köszönöm a válaszokat! Nem számítottam rá, hogy ennyien válaszoltok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!