Hány éves kortól "középkorú" valaki?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 12:57
1/14 anonim válasza:
Én 45 körül kezdem annak tekinteni. A mai 40 körüliek jó esetben még nagyon nem "öregesek", őket inkább sorolom a fiatal felnőtt kategóriába.
3/14 anonim válasza:
45 és 65 kötött közép kórú 61-100 éves korig idős korú azután már csak öreg.
5/14 anonim válasza:
Harminctól még vígan nem középkorú.
6/14 anonim válasza:
Mondjuk attól függ, mikor. Ma a harmincas korosztály fiatalnak számít, 80 éve meg már meglett embernek ítélték őket.
8/14 anonim válasza:
Matematikailag pedig pontosan 30 éves kortól akár fáj ez valakinek akár nem aki élmúlt 30 az mar középkoru
Egy középkoru matektanár
9/14 mus musculus válasza:
Bőven 30 alatt vagyok, mégsem nevezném középkorúnak azt, aki betöltötte. Az inkább 40nél kezdődik, matematikailag is, ha a gyerek-és tinédzserkort kihagyjuk a számolásból.
10/14 anonim válasza:
"Matematikailag pedig pontosan 30 éves kortól akár fáj ez valakinek akár nem aki élmúlt 30 az mar középkoru
Egy középkoru matektanár"
A Magyarországon várható átlag élettartam jelenleg férfiaknál 73,94 év, a nőknél 79,39... de évek óta hatvan fölött van.
Ha ezt nekem elosztod kettővel úgy, hogy az 30 lesz, nagyon megdícsérlek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!