Ha nem lenne férjed és egy pasi ajánlaná hogy elvisz Amerikába 2 hétre meg támogat s amúgy is tetszene elfogadnád?
Figyelt kérdés
Én a férjem miatt nem de azt hiszem elótte elfogadtam volna.de már köt az eskü.2012. jan. 27. 10:41
11/14 anonim válasza:
Így ahogy írod NEM !
Egy pasi ? ... ezek szerint se nem barát se nem senki, csak egy jött pasi ? Hát tudod nem mennék el vele. Az én bizalmam ennél sokkal többet igényel. Hallgatsz te híreket, hogy miket csinálnak az emberek egymással ?
No way.
13/14 anonim válasza:
Nem tenném. Nem akarok kiszolgáltatva lenni senkinek. Meg ki tudja, hogy mi lenne a vége-ha nem smerem eléggé, akkor lehet, hogy eladna prostipiacon, eladná a szerveimet, erőszakoskodna stb.
14/14 anonim válasza:
Ha úgy tudnék verekedni, mint Chuck Norris, akkor igen!
Amúgy nem, mert a repülőre nem lehet revolvert vinni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!