Ha jegyzőtől kérem, hogy igazolja, hogy önfenntartó vagyok, azzal érhet bármiféle hátrány?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, csak a saját ösztöndíjamból és diákmunkából élek, szüleimtől anyagi támogatást nem kapok. Az iskola részéről sokkal nagyobb összeget kapnék szociális ösztöndíjra, ha hivatalosan is önfenntartó lennék. Akár milyen szempontból lenne hátránya, ha 22 évesen önfenntartóvá minősítetném magam?2012. jan. 27. 10:12
11/14 anonim válasza:
Akkor szükség van egy máshová bejelentett lakcímre.
12/14 anonim válasza:
Még mindig harmadik. Mondjuk igen, a koleszba nem tudsz bejelentkezni állandó lakcímnek! Ez lehet, hogy gond lehet.
13/14 anonim válasza:
A kollégium az önálló lakóhelynek minősül!
14/14 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Akkor ha önfenntartóvá nyilváníttatom magam, és beírom a kollégiumot ideiglenes lakcímnek, de nem lesz állandó lakcímem az probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!