Létezik, hogy részéről ez szeretet?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején teherbe estem, időben szóltam, hogy védekezzünk, ezt párom a mai napig tagadja. Én nem vetettem el a babát, ennek több oka van, köztük egészségügyi is. Ahogy nőtt a pocakom, ideköltöztem hozzá. Ennek minden költségét én álltam, mert ő közölte, hogy nem fog egy fillért sem kidobni az ablakon ez miatt. Persze végig azt mondta, hogy szeret, velem akarja leélni az életét. Furcsa volt, de hittem neki és szerettem nagyon. Hétköznapjaink boldogan teltek. A közös kassza is elmaradt, egyedül fizettem mindennek a felét és a babaholmik nagyrészét. Ő a mai napig azt mondja, hogy mindenben támogatott, nem hiszi, hogy nélkülöznöm kellett volna. Nem kellett, csak a fele annyi fizetésemből magamnak vettem még a tusfürdőmet meg a terhesvitamint is. Egy nadrágom volt, volt hogy nem tudtam elmenni itthonról, mert nem száradt meg. Kisfiunk megszületett, én meg elkezdtem több pénzt kapni, így lett közös kassza is. Ma azt vágta a fejemhez, hogy nem hiszi, hogy megérdemeltem volna az anyagi támogatást, mert egyedül hoztam ezt a döntést, hogy fiunkat megtartom. Alig foglalkozik a gyerekkel, folyton a számítógép előtt ül. Szerinte mindent megad nekünk. Én ezt nem értem. Szeret minket, amíg eltartjuk, ellátjuk magunkat, de ha szólok, hogy ez rosszul esett, azt mondja ő szeret minket és mindent megtett értünk, nekem nem jó semmi sem. Én már nem bírom tovább. Mit tegyek? Külföldön élünk, hazamennénk anyuhoz kis időre, de azt mondja nem tehetjük ki az országból a lábunkat, ha veszek jegyet, egyedül megyek, a gyerek marad. Azt is mondta, hogy nem fog gyerektartást fizetni, mert úgy elbújik, hogy senki nem hajtja be rajta. És azt mondja, szeret minket és tervei vannak velünk. Segítsetek, mit tegyek?2009. máj. 29. 15:55
12/14 anonim válasza:
Ez már az elején bűzlött. Megértelek, hogy nem akartad rögtön elhagyni,a remény hal meg utoljára. Én nagyon házasságpárti vagyok, de vannak menthetetlen szituációk. A felelősség krónikus fel nem vállalása, amit a párod csinál, menthetetlenné teszi a kapcsolatot.
A fentiek pontosan leírták, mit célszerű tenned. Fel a fejjel, és vágj bele! Sok erőt.
13/14 anonim válasza:
Ez az ember a lelkedet is eltapossa, ha nem lépsz le tőle sürgősen. Kérj valakitől sürgősen segítséget, fogd a gyemekedet és fuss!!! Senki és semmi ne tartson vissza!
14/14 anonim válasza:
Kulfoldon eltem sokaig, terhes lettem, 5 hetesen elhagytak, se felretett penzem nem volt, semmi mas, hazajottem a szuleimhez akik nyugdijasok...mindent fel lehet adni a gyerekert es egeszen biztos, hogy a pozitiv hozzaallas segit megoldani a lehetetlennek tuno dolgokat is - jo tanacs, soha ne legyel kiszolgaltatva masok hazugsaganak...kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!