Létezik, hogy részéről ez szeretet?
"időben szóltam, hogy védekezzünk, ezt párom a mai napig tagadja." - mit lehet ezen tagadni? Ha nem szedtél tablettát: húzott kotont, vagy nem húzott kotont?
"nem fog egy fillért sem kidobni az ablakon ez miatt" - mi miatt? Miattad? A gyerek miatt?
"Persze végig azt mondta, hogy szeret, velem akarja leélni az életét." - A szavak számítanak többet, vagy a tettek, a viselkedés?
"én meg elkezdtem több pénzt kapni, így lett közös kassza is" - nahát, milyen "érdekes"....
"Ma azt vágta a fejemhez, hogy nem hiszi, hogy megérdemeltem volna az anyagi támogatást, mert egyedül hoztam ezt a döntést, hogy fiunkat megtartom. Alig foglalkozik a gyerekkel..." - akkor meg miért akarja ott fogni a gyereket?
Egyértelműen nem a gyerek kell neki, hanem Veled akar kib.szni, mert az nem tetszene neki, ha elhagynád, (sértené a férfibüszkeségét?) de a felelősség is büdös neki.
Hozzá tudsz férni a közös pénzhez? Remélem. Ha nem, az valóságos rabszolgaság, egy nőnek sem lenne szabad ilyenbe belemenni, hogy az ő pénze csak a férje által kezelhető számlán legyen! De ha már így van, akkor szólj itthon valakinek, szüleidnek, hogy küldjenek Neked egy másik bankszámlára pénzt a hazaútra. És amikor a férjed nincs otthon, lépj le. A holmik közül a fontosabbakat hozd el, illetve ha tudsz, van, amiket apránként el is adhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!