Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy részéről ez...

Létezik, hogy részéről ez szeretet?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején teherbe estem, időben szóltam, hogy védekezzünk, ezt párom a mai napig tagadja. Én nem vetettem el a babát, ennek több oka van, köztük egészségügyi is. Ahogy nőtt a pocakom, ideköltöztem hozzá. Ennek minden költségét én álltam, mert ő közölte, hogy nem fog egy fillért sem kidobni az ablakon ez miatt. Persze végig azt mondta, hogy szeret, velem akarja leélni az életét. Furcsa volt, de hittem neki és szerettem nagyon. Hétköznapjaink boldogan teltek. A közös kassza is elmaradt, egyedül fizettem mindennek a felét és a babaholmik nagyrészét. Ő a mai napig azt mondja, hogy mindenben támogatott, nem hiszi, hogy nélkülöznöm kellett volna. Nem kellett, csak a fele annyi fizetésemből magamnak vettem még a tusfürdőmet meg a terhesvitamint is. Egy nadrágom volt, volt hogy nem tudtam elmenni itthonról, mert nem száradt meg. Kisfiunk megszületett, én meg elkezdtem több pénzt kapni, így lett közös kassza is. Ma azt vágta a fejemhez, hogy nem hiszi, hogy megérdemeltem volna az anyagi támogatást, mert egyedül hoztam ezt a döntést, hogy fiunkat megtartom. Alig foglalkozik a gyerekkel, folyton a számítógép előtt ül. Szerinte mindent megad nekünk. Én ezt nem értem. Szeret minket, amíg eltartjuk, ellátjuk magunkat, de ha szólok, hogy ez rosszul esett, azt mondja ő szeret minket és mindent megtett értünk, nekem nem jó semmi sem. Én már nem bírom tovább. Mit tegyek? Külföldön élünk, hazamennénk anyuhoz kis időre, de azt mondja nem tehetjük ki az országból a lábunkat, ha veszek jegyet, egyedül megyek, a gyerek marad. Azt is mondta, hogy nem fog gyerektartást fizetni, mert úgy elbújik, hogy senki nem hajtja be rajta. És azt mondja, szeret minket és tervei vannak velünk. Segítsetek, mit tegyek?
2009. máj. 29. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Én meggondolnám h együtt maradok-e egy ilyen pokróccal. Beszélnék ügyvéddel h jöhetnék haza a gyerekkel.
2009. máj. 29. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos nem szeretet.Egyértelmű,hogy nem vagy vele boldog és,hogy nem akarta a gyerkőcöt sem.Titokban kellene hazamennetek amíg dolgozik.Mert ha már ezt mondta,hogy te mehetsz de a gyerek marad abból semmi jó nem fog származni ha megtudja.És ha már itt vagytok Mo.-on akkor tudsz segítséget kérni bármilyen gyermekvédelmi szervezettől.
2009. máj. 29. 16:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Mindenem holmink itt van a lakásban, ha elmegyünk arról biztos lemondhatunk, meg az összes pénzről amit kaptam, mert átutaltam a számlájára(azt használtuk közösnek). Levenni nem tudok róla.
2009. máj. 29. 16:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Közben nem látok a könnyeimtől, pakolom a bőröndöt, de úgysem tudunk hova menni. :(
2009. máj. 29. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezted, hogy milyen anyagi támogatást?
2009. máj. 29. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hogy szeretne egy olyan ember, aki ilyeneket mond? Szerintem egy másik világban él, ha érted, mire gondolok. Nincs benne felelősségtudat és addig nem nyaggat, amíg ő kényelmesen el van. Szerintem sakkban akar tartani a gyerektartással. Meggondolandó, hogy talán még akkor is jobban járnál, ha elmennél és őt sem találnák meg, de akkor sem ilyen lenne az életed.
2009. máj. 29. 16:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod levenni a saját pénzedet? Akkor hogy tekintene egyenrangú félnek, ha még a saját pénzedhez sem férsz hozzá? Menj be a bankba. Nem közös néven van a számla?
2009. máj. 29. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországról nem tudsz segítséget kérni?Hol laktok?Melyik országban?
2009. máj. 29. 16:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nincs most szükséged fejmosásra, hogy mennyire buta, gyerekes és felelőtlen vagy. VAgyis voltál, mert jobb később észhez térni mint soha. Mi az hogy nem férsz a saját pénzedhez? Az hogy a fenébe lehet? Keresd meg vagy telefonálj a magyar nagykövetségre abban az orszgában ahol vagy. VAlamelyik rokonod nem tud kiutazni hozzád, és érted menni? Azt hogy gondolja a párodnak nevezett valaki, hogy a gyereket nem adja oda neked?? A világon semmit nem tett a gyerekért, esküszöm álmában levágnám a farkát, ha ilyeneket mondani nekem, vagy addig verném amíg mozog. LÉpjél, menj és csináld, legyél végre felelősségteljes anyuka!!!!!NEm igaz hogy nincsegyetlen rokon ismerős, aki nem tudna érted menni. Esküszöm én is hazahoználak, ha tudnám merre vagy.!
2009. máj. 29. 16:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"időben szóltam, hogy védekezzünk, ezt párom a mai napig tagadja." - mit lehet ezen tagadni? Ha nem szedtél tablettát: húzott kotont, vagy nem húzott kotont?

"nem fog egy fillért sem kidobni az ablakon ez miatt" - mi miatt? Miattad? A gyerek miatt?

"Persze végig azt mondta, hogy szeret, velem akarja leélni az életét." - A szavak számítanak többet, vagy a tettek, a viselkedés?

"én meg elkezdtem több pénzt kapni, így lett közös kassza is" - nahát, milyen "érdekes"....

"Ma azt vágta a fejemhez, hogy nem hiszi, hogy megérdemeltem volna az anyagi támogatást, mert egyedül hoztam ezt a döntést, hogy fiunkat megtartom. Alig foglalkozik a gyerekkel..." - akkor meg miért akarja ott fogni a gyereket?

Egyértelműen nem a gyerek kell neki, hanem Veled akar kib.szni, mert az nem tetszene neki, ha elhagynád, (sértené a férfibüszkeségét?) de a felelősség is büdös neki.

Hozzá tudsz férni a közös pénzhez? Remélem. Ha nem, az valóságos rabszolgaság, egy nőnek sem lenne szabad ilyenbe belemenni, hogy az ő pénze csak a férje által kezelhető számlán legyen! De ha már így van, akkor szólj itthon valakinek, szüleidnek, hogy küldjenek Neked egy másik bankszámlára pénzt a hazaútra. És amikor a férjed nincs otthon, lépj le. A holmik közül a fontosabbakat hozd el, illetve ha tudsz, van, amiket apránként el is adhatsz.

2009. máj. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!