Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költözzek a pasimhoz? Vagy...

Költözzek a pasimhoz? Vagy maradjak otthon?

Figyelt kérdés

Arról van szó, h alapvetően apámat nagyon nem birom, már pusztán mint ember sem birom elviselni + még előjönnek a gyerekkori emlékek, amik sajnos belémivódtak nagyon. Szerencse h többnyire külföldön dolgozott, igy ritkán volt itthon, de ha hazajött az nekem maga volt a rémálom, nem csinálhattam soha semmit, állandóan ellenőrizgetett mit csinálok. Semmi "privacy" nem volt, még pl. nem festhettem magam, ilyen dolgokba is beleszólt, nem vehettem magamnak semmit, stb. Aztán egyszer felvetette h egy helységet akar a házhoz építeni, én meg vhogy kitaláltam ebből, h legyen ott egy külön szoba nekem, átjáró nme lenne a házhoz. Mert belegondoltam, h egyszer végleg itthon marad és akkor nekem bizony menwkülnöm kell. Igy meg ha külön van ez a szoba + fürdőszoba is, akkor már sokkal de sokkal jobb. Na most ott tartunk h már felvan épíve, tető+ajtó, ablak+víz is be van vezetve, fűtés. De közben lett egy komoly kapcsolatom, és a pasimnak egy lakása van, egyedül él, szülei nem élnek. Igy tul.képpen simán odaköltözhetnék, bár ott az a minusz, h egy közös udvar van, és nem nagyon szimpik a szomszédok, állandaóan kint ülnek nyáron és végigbámulnak ha elmegyek ott, nagyon kellemetlen. Meg annyi h pöcegödör van ami igencsak hamar tele lesz ha nekiállok tusolni, mosogatni, bár nyáron aztmondja a közös vezetékbe bevezetteti, és akkor nem lesz ilyen gond. Én naivan úgy gondoltam h majd ideköltözik - a különszobába lennénk - a kéglijét meg bérbe ki lehetne adni.

De most sajna apám elveszette a munkáját, nem talált újat és most itthon dekkol :SSS És most meg iyg nagyon gáz, alig birom elviselni, semmi életem nincs, semmit nem tudok nyugodtan csinálni. A ház olyna hüyle felépítésű, h a konyha, fürdőszoba nappali egy sikban van, és nincs ajtó köztük, csak ugye a f.szobán. Apám meg állandóan tévézik - tévéfüggő - és ott ül reggeltől éjfélig de van h még tovább is a nappaliban, én meg enmtudok nyugodtan kim,enni a fürdőőbe se, a konyhába se mert fut utánam kérdezgetni amitől agybajt kapok, h "mi újság meg mti csinálsz", rohadt élet, úgy utálom. Még a nyamvadt városba se tudok kimenni, mert ott ül és egyből rámlát ha kiteszem a lábam a szobából. Még a pasimmal sem tudok találkozni. Elvileg tudja h van pasim, és rá se kérdezem, én meg nem hozom ide apasiamt mert utálom azt is ahogy reagál arra ha jön vki. pl ha csak a teló megszólal már ugrál meg ordit mint vmi eszement h telefon, ha meg jön vki, mitn egy ló úgy odadübörög a hülye ablakhoz bámulni h ki jött és ordítva mondja azt is. na kösz. Inkább megvárom mig elhúz. Vagyis eddig ez volt a "jól bevált" taktika.

Na de most meg fosok nagyon h mi lesz ha ittmarad?:SS

szóval nemtom mi legyen, mert az összes pénz amit megkeresett a szobára ment el, kész lesz a szoba aztán n meg lelépek? tuti kiakad.meg én is szarul érezném magam.

a pasim ellene nálunk, bár anyumra már panaszkodik h görbén néz - ez igaz. Anyám szokott pasim ellen beszélni, pedig még midnig jobb ez a mostani pasim mint a legutóbbi delikvens akiről kiderült h ..inkább nem mondom.

szóval ha még apám is itt marad végleg akkor sokkal gázabb lesz még akkor is ha külön leszünk.

szóval nemtom. ti mit tennétek a helyemben????

2012. jan. 26. 22:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Ha ordít, ha cseng a telefonod, és ordítva mondja, hogy ki jött hozzád, az meg valószínű azért teszi, mert marha szarul esik neki, hogy mindenki fontosabb neked, mint "

nem akkro ordít ha az enyém szól....általában véve...hozzánk nem jöhet senki sem, soha, még szomszéd sem. Ilyen ember. vmelyik nap eljött keresztapám, aki rákos. majdnem összebunyózott vele. szaros 5 percre jött de már majdnem behuzott neki egyet.

hát kedves válaszoló kivánom h ilyen emberrel éljél együtt. MEGLÁTJUK HOGYMEGY

apám szerintme nem birná elviselni h én férjhez menjek. mivel pasiom sem teheti be a lábát. csak az a megoldás h sunyiban férjhez megyek aztán kész tények elé állítom. megnézném azt a hülye pofáját. mert kb fél órába telik mire felfog valamit, de nekem meg nekünk játzsta a nagy okosat. Gyerekkorom volt kataszrófa üvöltözött mint egy őrült. mondjuk engem kikészített idegileg, tudom, h neki köszönhetem h egy lelki beteg lettem. vmelyik nap vemi nem ment neki erre ott cssapkodott meg üvöltözött. szokás szeritn a szivembe csap egy villám ilyenkor, ilyen érzés, csodálom h nem letem pánikbeteg. ha több időt töltött volna itthon szerintem már az lennék a sok egyéb szar depresszió meg egyebek mellett.

2012. jan. 26. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
jó tanács: csak azért ne menj férjhez, mert szabadulni akarsz az otthoni terrorból. az ritkán jól végződő mese kategóriába tartozik.nálunk anyu sárkány- s hidd el, nem cserélnéd te el apudat az én anyámra :( csak egy példa a sok közül:saját lakást,földeket örököltem gyerekkoromban,rárakta a haszonélvezetét mindenre.felvittem a barátom a lakásba-ma már vőlegény- nálam aludt. Arra ébredtünk reggel 7kor, hogy anyám nyomja a csengőt, mint a vad,én pizsiben ajtót nyitok, erre kiránt a lépcsőházba,üvölt,mint egy állat, hogy mekkora büdös nagy k.va vagyok, és azonnal szedem a holmim, költözök hozzájuk,ezt a bűntanyát meg eladja a p.csába. A barátomat meg felejtsem el, mert mától otthon élek, velük O.o Kicsit sem volt megalázó,maj' leszakadt a pofámról a bőr. (és nem 14 éves voltam ekkor hanem 28!)most a vőlegényemmel lakok, és,hogy nincs rajtam az a nyomás,hogy mindegy merre csak otthonról el,így nem kapkodok az esküvővel sem. mert így reálisan látom, hogy olyan hibái is vannak,amit nehezen viselek. még kialakulhat, de ha mégsem, hát jobb így, hogy még nem vagyunk házasok.először költözzetek össze, ha úgy is működik,akkor ásó-kapa-nagyharang :)(de ha ódzkodsz az összebútorozástól, albiba is költözhetsz)
2012. jan. 27. 08:50
 13/18 A kérdező kommentje:

huhú, nem semmi :)

nem azért mennék férjhez h meneküljek, mert már nyár óta mondogatja a pasim h el akar venni, én húzom még mindig a dolgokat :( mert nagyon nem klappolnak a dolgok az életemben és így míg nem rendezem magamban a dolgokat h mi is lenne a jobb megoldás, addig nem mernék belevágni.

kösz a válaszokat

2012. jan. 27. 09:28
 14/18 anonim ***** válasza:

27 éves? kérdezd meg anyádat hogy mit gondol az elköltözésről sztem 27 évesen az apádnak nem kéne így "lefognia" de akkor is ülj le vele beszélgetni! Lehet

hogy már nagyon megbánta és most nem tudja hogy kérjen bocsánatot! mindenképpen próbálj meg beszélni vele

mielőtt elköltözöl!És a pasid mennyire megbizható? mióta jártok?

2012. jan. 27. 09:58
 15/18 A kérdező kommentje:

fél éve.

most sajnos apámmal nem beszélek, mert úgy általában sem. nem nagyon talál melót...ha itt marad, már pedig nagy esély van rá, akkor nemtudom mi lesz. lehet tényleg ideje megölnöm magam. iylne fos családot mint ez nem akarok.

hányingerem vana család szótól. ez soha nem volt család. volt egy anyám aki le sem szart meg apám akit ha 3 évente egyszer láttam akkor is csak üvöltözött meg vert,. nekem ez nem család. ne rézek ilyesmit egyáltalán. nem kell nekem család sem.

2012. jan. 27. 10:55
 16/18 A kérdező kommentje:

amúgy elgondolkodtató mennyire is normális apám...van egy 27 éves lánya és még sosem látott vele pasit.

azért szerintetek más apa erre nem kérdezne rá?

vajon majd teherbe esni is csak az ő engedélyével lehet majd?

2012. jan. 27. 12:57
 17/18 A kérdező kommentje:

akarok neki segiteni, ki akarom puccositani az önéletrajzát. erre elekzd raplizni h ne irjak bele semit. magyarázom neki h de ma már ez igy megy, ez alapján választanak,s tb néz rám mint az ökör, aztán meg csak húzza a száját meg idegesen cammog h ne irjak semmit az önéletrajzba. akar mosogatói állásra jelentkezni, de bele ne irjam h van mosogatói tapasztalata. na láttatok már ilyen bolond embert?

most is, külfödlöt emlegeti de még midngi csaka tv előtt rohad.

szerintem BETEG

ki van fizetve januárra az albérlete,. erre mit akar a angyokos csinálni? hát majd hétfőn utazik. mondom hello,szerdán már február. nem most kellett volna utazni arra a pár napr,a pl ezen a héten. azt mondja az csak pár nap lesz mig ott lesz, én nemtudom hol él azt hiszi mgengedik neki h ingyen ott lakjon. nem értem miért nem ezen a héten van ott. hát mert neki most tévézni kényelmesebb. istenem ilyne egy hülyét, hát nem csodálom h sehova sem jutottunk sehova. És tényleg még ő az aki engem ki akar oktatni, beszarás.

2012. jan. 27. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:

27 éves felnőtt nő vagy elvileg, nem?

nem kell apádat eltartanod, csak magadat kellene, úgyhogy nem nagyon van jogod leszólni azért, mert nem dolgozik! nem vagy már gyerek, nem kell eltartania, és így is épített neked egy külön szobát, amire az összes fizetése ráment, akkor meg mit nyavalyogsz?

Ha nem tetszik a helyzet, akkor állj a saját lábadra, ne a szüleidet mondd el mindenféle bolondnak! 27 évesen már nem ártana egy kis önállósodás! Követelőzni azt tudsz, de te mit mutatsz fel érte?? Komolyan úgy viselkedsz, mint egy 16 éves...

Hogy a pasidhoz odaköltözz-e, azt meg nem tudhatjuk. te tudod, hogy milyen ember, és hogy jó lenne-e hozzá költözni!

2012. szept. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!