Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy egy 6. -os lány félévijében 3 db 4 es a többi 5 ös lett és ezért büntetést kap?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hatodikban kitűnő voltam de félévkor volt egy négyesem és szépen megbüntettek ért :D most nyolcadikban 3 hármas és 5 négyes lett és nem érdekli őket :D
2012. jan. 26. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedagógus vagyok és szülő. Nem büntetném a gyerekem egy ilyen bizonyítvány miatt, ugyanis ez szép eredmény. Gratulálok!

Nagyon könnyen ki is tudod javítani tanév végére.

Milyen büntetést kaptál?

2012. jan. 26. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, velem is ezt csinálták. Elvették a gyerekkorom, olyan iskolába kényszerítettek, ahol utáltam a fél osztályom (8 osztályos gimibe jártam és 4 év után el akartam menni egy jobb gimibe, se nem engedték a szüleim)... 8-asként, mikor bioszból 4-esre feleltem, 1 hétre elvették az internetem... 14 éves gyereknek...

Igaz, ma már egyetemre járok, de ezt el tudtam volna érni úgy is, ha nem zárnak be, mint egy állatot.

Ha olyan erősködők, akaratosan és fafejűek a szüleid, mint az enyémek voltak, sajnos nem tudsz ellenük semmit sem tenni. Azért próbáld úgy élni az életed, hogy ne menjen rá a tanulásra az összes emberi kapcsolatod, mint nekem.

2012. jan. 26. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem büntetném meg, bár a lányom amióta suliba jár azóta kitűnő. Ha lennének négyesei, hármasai én nem szidnám le.

:-)

Persze azért jó, hogy nem szakad meg, és mégis kitűnő pedig mindig kikapcsolódik, bulizgat :-)

35.N

2012. jan. 26. 22:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Az a büntetés hogy nem találkozhatok egyik barátommal se és csak este 6 tól 8 ig gépezhetek.
2012. jan. 28. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:
én általánosban szinte végig kitűnő voltam. mi lesz középsuliba majd?
2012. jan. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!