Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem 35 éves. Még mindig...

Férjem 35 éves. Még mindig függne az anyjától?

Figyelt kérdés
Csak néhány hónapja vagyunk házasok, épp babát várunk. Teljesen egymásnak teremtettek minket, alapvetően nincs gond. Csak az anyósomék, akik mindenben segítenek és támogatnak, szavam nem lehet. Az viszont nagyon bosszant, hogy minden nap a férjem a munkahelyéről haza jár ebédelni. Tény hogy ez kényelmes neki, mert 5 percre dolgozi a szülei lakásától, de én akkor is szeretném erről leszoktatni, mert nem tetszik, hogy mama minden nap leellenőrzi a fiacskáját, hogy jól van-e. Szeretnék neki ebédet csomagolni, de elutasítja azzal az indokkal, hogy macerás megenni a munkahelyén. A férjem húga 30 éves, de még mindig otthon él, úgy kezelik, mint egy gyereket. Rettentő sértődés lenne, ha a férjem nem járna haza, és ő békesség kedvéért nem is mond soha ellent az anyjának. Tudom hogy efajta anya-fiú viszony nagyon gyakori, de én szeretnék változtatni, hogy tudnám elérni a férjemnél a változást?
2009. máj. 29. 14:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
A 14.25-ös vagyok és teljesen mindegy ki pontozott le. Én tapasztalatból beszéltem. Férjem mikor édesanyja közelében dolgozott mindennap elment hozzá ebédelni 5 éven keresztül. Engem abszolút nem zavart, sőt tudtam ,hogy legalább rendesen eszik.Persze mindenki másképp éli meg ezeket a dolgokat. Most ,hogy már nem dolgozik ott nekem kell noszogatnom , hogy legalább hetente egyszer nyissa rá az ajtót. Szerintem nem baj ha valaki kötődik a szüleihez. Ha szereted a fiúkat valószínű sikerült rendes embert nevelniük. Ebbe az beletartozik, hogy törődünk a hozzánk közel állókkal.
2009. máj. 29. 21:13
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Az előző vagyok. Egyáltalán honnan gondolod ,hogy téged beszélnek ki? Szerintem van más témájuk rajtad kívül is.
2009. máj. 29. 21:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Elgondolkodom. Köszi!
2009. máj. 29. 21:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Épp egyszerre írtunk :-) Én nem írtam, hogy engem beszélnek ki, de már jól ismerem és tudom milyen megjegyzései vannak. És milyen baromi sértődős, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné, ráadásul ezt csak néha, véletlenül hallom vissza a férjemtől, mert a szemembe nem meri mondani, csak jópofozik, én meg azt hiszem minden rendben.
2009. máj. 29. 21:19
 15/19 anonim válasza:
46%
Egy gyerek egeszen elete vegeig gyerek marad az anyjanak es ebben az eg vilagon semmi rossz sincsen - tul sok tobbletenergia ilyesmin filozni amikor ennel sokkal nagyon problemak merulhetnek fel egy kapcsolatban.
2009. máj. 29. 22:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Minden lepontozott választ felpontoztam. Azért megnézném, hogy az anyós ellenes fiatal anyukák 20-30 év múlva örülni fognak e, ha a gyerekük mindennap rájuk nyitja az ajtót, vagy esetleg elzavarja majd, hogy menj fiam/lányom, nem egészséges, hogy mindennap meglátogatsz:D Én mindennap látom a szüleimet, és milyen érdekes, nem a párkapcsolatom az egyetlen téma, és anyám nem bújtogat a kedvesem ellen.
2009. máj. 30. 06:07
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

Anyósomék a szomszédunkban laknak, anyuék öt percre tőlünk a következő településen. Sosem gondoltam, hogy probléma lenne, ha a párom átmegy az anyukájához ebédelni, ahogy ő sem csinált sose abból problémát, hogy én eszek anyuéknál. Sőt, amikor anyumék mellett dolgozott, ő járt át oda enni :) Így egyszerűbb volt.

Lehet, hogy én kötődök nagyon a szülőkhöz, de szerintem jó dolog a napi kapcsolat. :) Jól kijövünk egymás szüleivel és nem gondolom, hogy emiatt gyerekesek lennénk.

2009. máj. 30. 10:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, véletlenül felpontoztam őket :-) Azért higyjétek el, ha túlságosan különbözöl anyóséktól, nagyon nem egyszerű a helyzet. De lehet még túl fiatal vagyok, hogy ügyesen kezeljem az ügyet. Szerintem senki nem szereti ha szemébe mosolyognak, a háta mögött meg kibeszélik, és nálunk ez megy, ezért sem fogadom szívesen a segítségüket sem. De ha valaki szintén ilyen, arról biztosan könnyen lepereg. Engem totál más mentalitásban neveltek. ÉS bárki bármit is mond, a szülőkhöz való túlzott ragaszkodás felnőtt korban nem egészséges, hosszú távon megkockáztatom, hogy káros! Ezen el lehet gondolkodni, számtalan példát láttam már.
2009. máj. 30. 22:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Tényleg felpontoztam az utolsó kettőt (is), már csak egyáltalán vették a fáradtságot, hogy megosszák véleményüket, még ha nem is értünk egyet. De most láttam más lepontozott.
2009. máj. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!