Férjem 35 éves. Még mindig függne az anyjától?
Én a barátnőmmel vagyok igy pedig ő már 32 éves
és van két gyermeke
az anyosjelöltömnek az se jó ha énköltözöm oda
meg az se jó ha a barátnőm és a 2 gyerek hozzám
én azt mondom hogy az idő megold mindent :)
A férjednek meg mond meg hogy te vagy az uj családja
és törödjön többet veled veletek :)
Nem értem miért baj, ha a férjed az anyjánál eszik délben.
Akkor lenne baj , ha az anyja ellened uszítaná.
Mint írtad sokat segítenek. Ez is egyfajta segítség.
Szerintem te -nem rosszindulatból írom- kicsit féltékeny vagy. Gondolj a későbbiekre amikor meglesz a babátok! Mekkora könnyebbség lesz az neked ha nem kell még a férjedről is gondoskodnod!
Én alapvetően nem látok abban hibát,hogy haza jár ebédelni ha az kényelmes és praktikus.Abban viszont igen,hogy amint írod a békesség kedvéért nem mond ellent az anyjának.Ez most még kis gondnak látszódhat,de ebből már sok válás volt.
De ezt csak vele beszélheted meg,és neki kell alkalom adtán tisztáznia az anyjával.A Ti életetek a tiétek,és semmilyen segítségért cserébe nem várhatja azt el anyós,hogy ezzel jogot vásárolt az életetekhez.A férjed ne azért tegyen vagy ne tegyen valamit,hogy nehogy sértődés legyen.Ezt le lehet ülni felnőtt normális emberek módjára megbeszélni(már akivel,mert mindenkivel sajnos nem).A segítségnyújtás nem azonos azzal,hogy intézkedünk a másik helyett irányítani akarjuk az életét,és mindenbe bele akarunk avatkozni mindenről tudni akarunk ami a fiatalok magánügye.Ez már teher így.
Tudatosítsd a férjedben,hogy Ti már külön család vagytok,és az legyen a legfontosabb neki,hogy a feleségét meg ne bántsa,hogy Ti boldogok legyetek együtt.Az anyukáját meg tisztelje szeresse,de bizonyos határokon belül,és az egészséges távolságot meg kell tartani.
Ő már nem kisfiú nem a mama szoknyája alatt a helye,és nem kell anyucinak mindenről beszámolni.
Már teljesen elbizonytalanodtam, hogy tényleg velem van a baj és féltékeny lennék? De a legutolsó válaszoló rátapintott a lényegre... Érdemes elolvasni. Valószínűnek tartom, akik nem értik miért csinálok ebből ügyet, azok nem voltak még ilyen szituban, kíváncsi lennék, tényleg hidegen hagyná-e őket. A mami nálunk ráadásul mindenkinél mindent elér a családban, rafinált, jó módszere van, érdemes lenne eltanulnom tőle :-) Viccen kívül épp ezért nem szeretem, hogy a fiával ilyen szintű napi kapcsolatban van, tudta nélkül is befolyásolja a férjemet. Higyjétek el, nem egészséges helyzet a napi kapcsolat, ha már családja van az embernek. Szerintem.
Azért köszönöm a válszokat, és jelzem senkit sem én pontoztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!