Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire normális? Fél éve vagyunk házasok, és az esküvő után totál megváltozott a férjem. Semmi szeretetet nem kapok tőle, úgy élünk egymás mellett mint két idegen.

Figyelt kérdés
Már nagyon ki vagyok borulva, mert én nagyon szeretem, de úgy látom nem tart igényt rá, hogy kimutassam neki. PEdig nem ilyen volt. :(( Sok az anyagi gond, az exem is szemétkedik a gyerek miatt...szóval már a váláson gondolkodom...beszélni nem lehet vele, mert depressziós! Mi a legjobb megoldás??
2012. jan. 26. 07:53
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ez telitalálat. A gyerekkora nagyon rossz volt, elnyomták. Rettentő nagy önbizalomhiányban szenvedett, nem az a tipikus szépfiú és emiatt ilyen beteg a lelke. Nekem olyan mint egy félisten, de mintha inkább idegesítené, hogy rajongok érte. Mert fiatalkorában csak lesajnálták, azt mondja.
2012. jan. 26. 10:33
 22/42 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan. Neki mindegy, hogy veled vagy nélküled. A viselkedése ezt tükrözi. Tudod, egy jó közösségben mindenki nyer, mert mindenki jól érzi magát. Itt neked kell eldöntened, hogy előrébb vagy-e vele,vagy sem. A kölcsönösséget hiányolom a ti esetetekben. Mondom még egyszer: adok-kapok, ez a jó házasság alapja. Nézd, ő művelt ember, és az messze áll tőle, hogy szakítson.(valószínűleg azt sem tudja, hogy azt hogy kell)A végső szót te fogod kimondani. Nem furcsállod, hogy ilyen hamar elmúlt a szerelem? Pedig az minimum 3 évig tartani szokott. Én tudom, hogy egy nő azért, hogy családja legyen hajlandó bizonyos kompromisszumokra, de érdemes-e , ha az ár-érték messze nincsenek arányban egymással.
2012. jan. 26. 10:36
 23/42 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazatok van. A kölcsönöséget hiányolom én is, legalább minimálisan érezzem, hogy fontos vagyok neki. De nem érzem. És már volt egy nagy beszélgetésünk, akkor mondta, hogy neki az sem jó, hogy itt vagyunk meg az sem jó ha visszamennénk...neki sehogysem jó. és nem tudja mi a megoldás. Egyébként nem bírja a konfliktust, és minden probléma elől menekül. Mindenben csak magamra számíthatok, hát én nem ezt vártam a házasságtól 7 évig egyedül neveltem a lányom, de ennél még az is jobb volt.
2012. jan. 26. 10:42
 24/42 A kérdező kommentje:
Amíg udvarolt, ágyba hozta a reggelit, kérés nélkül, az esküvő után meg viccesen kértem egy kávét, azt mondta van kezem lábam, csináljam meg magamnak, nem fog kiszolgálni....ez is nagyon rosszulesett. még a főzésemre sem tart igényt, pedig jól főzök. ÉS mindent forintosít, sajnál tőlem még egy joghurtot is, mert fogy.
2012. jan. 26. 10:47
 25/42 anonim válasza:

Bocs a kérdésért, de nincs neki valaki más?

Ha nincs, akkor még kipróbálhatod esetleg azt a módszert, hogy kevesebb időt töltesz vele. Pl elmész valahova a barátnőiddel mondjuk egy kávéra, vagy beülsz a könyvtárba, és kicsit később érsz haza.

De legyél ugyanolyan kedves, csak lássa, hogy Te jól érzed magad, és nélküle is van élet. Akkor hátha észbe kap, és majd újra Veled akar lenni.

2012. jan. 26. 10:50
 26/42 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nincs más. EGyszerűen csak ilyen...figyelem ám...két lánytestvére van, velük szoktam teázni, irtó rendesek, tapasztalt családanyák, ők is nagyon el vannak keseredve, hogy ilyen. De még ez sem tetszik neki, mert hogy milyen drága egy tea ilyen helyen. (400 ft)Én sem szórom a pénzt, de néha egy kis kiruccanás kell. Neki soha nincs kedve semmihez.
2012. jan. 26. 10:53
 27/42 A kérdező kommentje:
De furcsállom, hogy elmúlt nála és nem értem, hogy miért?? Én ugyanaz vagyok, ő változott meg!
2012. jan. 26. 10:57
 28/42 anonim ***** válasza:
Dolgozol? Ha elmennél dolgozni esetleg lehet hogy kevesbe tartana "koloncnak" téged és a lányodat,és kicsit enyhulne a nyomás. Arra még nem gondoltál hogy elpaterold valami dokihoz antidepresszánsért? Segiteni nem igazan fog a multjan és az alaptermészetén,de egy probát megér.
2012. jan. 26. 11:24
 29/42 A kérdező kommentje:
Természetesen dolgozom, nem tart el. Egy csomó mindent én állok.
2012. jan. 26. 11:29
 30/42 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek a pszichológusokban, meg a gyógyszeres kezeléseken sem. Ezek ideiglenes megoldások csak. Ha ő maga nem akar belülről változni, akkor semmi nem fog hosszútávon segíteni. Van ismerősöm aki jár pszichológushoz, 10 éve aztán ugyanolyan lelkiállapotban van még mindig.
2012. jan. 26. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!