Mit gondoltok az Alirán névről?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 21:39
12/22 anonim válasza:
Ez egy női név?
Simán azt hittem férfi.
Ronda.
Férfinak is, nőnek még inkább.
14/22 anonim válasza:
Szerintem borzasztó. Bár, ha lenne egy tesója, akit Feliránnak hívnak... :D
15/22 anonim válasza:
Irán déli része?
:)
Vannak más különleges hangzású női nevek, keresgélj még egy kicsit :)
16/22 anonim válasza:
Én azt hittem első ránézésre hogy férfi név. Nem tetszik.
17/22 anonim válasza:
Azt, hogyha nem írtad volna oda hogy "név", akkor fogalmam sem lenne, hogy mire is akarsz kilyukadni a kérdéseddel:)
18/22 anonim válasza:
te, biztos, hogy nem kevered az Arikánnal? inkább az lehet ősi magyar (Réka, kevésbé elterjedt formában).
19/22 anonim válasza:
Fiúsan hangzik, fura hogy női név.
Az Adrián-ra asszociáltam róla. És a magyar eredete elég érdekes, lehet azért mondják magyar eredetűnek, mert a törököktől vettük át. Én szeretem a különleges neveket, de az Alirán nekem is fura.
20/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. A magyarnevek.hu-n tetszett meg, sajnos a többieknek nálunk sem tetszik. Mi is most gondolkodunk nevekben. Végül mit választottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!