A lányom egy semmirevaló fiúval jár. Mit tehetnék?
Csinálni semmit se tudsz. 17 évesen én is egy hasonló 31 éves pasival jöttem össze, azzal a különbséggel, hogy nem hazudott egyetemről, mert el se kezdte. 2 hónap múlva megjött az eszem. Reménykedj, hogy a lányod is észhez tér.
19/L
Megértem az aggódásodat, hogy félted a lányod. Ennek ellenére szerintem nem sok mindent tehetsz, kivéve, ha a lányod vakon hallgat rád. Ebben az esetben elé állni és megmondani mi nem tetszik.
Ám valószínűbbnek tartom, hogy a lánynak is megvannak a saját gondolatai, érzései a kapcsolatról, és ha esetleg megpróbálnál "beleszólni" - mindegy milyen finoman - megeshet az is, hogy tőled fog kissé elfordulni.
Igazság szerint hagyni kell, hogy meghozza egyedül a saját döntéseit, tanuljon a saját hibáiból - és ha kérdezi a véleményedet, finom keretbe csomagolva elmondhatod neki.
Közben pedig csak reménykedhetsz, hogy a semmirevaló fiú nem fogja nagyon összetörni a szívét.
24/N
A lányod felnőtt. Ha van köztetek olyan bizalmi viszony, hogy nem veszi csesztetésnek, akkor mond el neki a véleményed, de ügyelj rá, hogy ne érezze, hogy irányítani akarod. Szerintem ne tegyél ennél többet. Ha úgy látod, nem kíváncsi a véleményedre, akkor ennyit se tegyél. Fogadd el a srácot, hogy a lányod barátja, olyan szinten, amilyen szinten a lányodnak fontos.
Ha életveszélybe kerül, vagy a srác a pénzére hajt, vagy bármi vészhelyzetben van értelme a drasztikus közbeavatkozásnak. Ha azonban csak attól tartasz, hogy a lányod is pár hónapos komolytalan kapcsolat lesz a srác életében, akkor legjobb hagyni, hogy megtörténjen. Azt a helyzetet meg legjobb, ha önállóan megoldja.
Belefektettél 19 évet, hogy megtanítsd úszni, hagyd, hogy kicsit edződjön a mélyvízben.
Emlékezz arra az időre, amikor járni tanult a lányod.
Nem állhattál mindig mögötte, hogy elkapd, ha megbotlik.
Biztos párszor elesett és megütötte magát. Abban a pillanatban sírt, de utána óvatosabb lett.
Most is hagyd, hadd üsse meg magát. Nem lesz jó végignézni neked, és ő is sírni fog, de utána ennyivel is bölcsebb lesz.
Ha kioktatsz egy szerelmes lányt, akkor csak annyit érsz el, hogy ellened fordul.
Majd megüti a bokáját és legközelebb óvatosabb lesz :/
19/L
Tapintatosan kérdezz rá, hogy ugye nem akar még gyereket, és védekeznek a terhesség ellen.
Előbb-utóbb jó eséllyel szakítani fognak (ezt NE mondd neki), de ha ekkora úton van egy kisbaba, hát az eléggé megbonyolítja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!