Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudja magát egy pályake...

Hogyan tudja magát egy pályakezdő eltartani?

Figyelt kérdés

Most nézegetem az albérleteket és mondjuk 50 ezres bérleti díjjal plusz 25 ezres rezsiköltséggel (+még a közös ktsg) elképzelni nem tudom, hogy hogyan tudnám emellett normálisan fent tartani magam. Ez összesen 75000 Ft. Plusz a bérlet munkába járáshoz 10000 Ft.

Egy pályakezdő gazdász nettó bére aligha éri el a 130 rugót. :S És ezt az összeget egy statisztikai oldalon olvastam, aztán ki tudja mennyit fogok kapni a munkahelyemen.

Így hogy kezdjem el az életem??

2012. jan. 25. 20:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"velünk él a nagyanyám és el akar üldözni". Szerintem ez itt a probléma. Ne hagyd magad. Amíg a szüleidnek rendben van hogy otthon laksz, addig a nagyinak is legyen rendben. Kár lenne ezért havi 60ezret kidobni az ablakon, inkább gyűjtsd. Beszélj vele, kérdezd meg mi a baja veled, de ne hagyd magad elüldözni.
2012. jan. 26. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj csak otthon! Nagyanyád biztosan rigolyás, viszont ki tudja meddig lehet még veletek? Később rájössz majd, hoyg meg kell becsülni ezt is. És akkor tudsz egy kicsit félrerakni. Mondjuk egy évig. Jobb elköltözni, ha van némi tartalék. Még jobb gyűjteni saját lakásra. Gondolod annyi úgysem lesz. De lehet, hoyg majd a jövendőbelidnek pont annyi lesz, hogy épp a te egymilliócskád hiányzik majd a közös lakáshoz. Ha van, az sose baj! Spórolj, és hamarabb leszel VALÓBAN önálló.
2012. jan. 26. 19:41
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató szavakat :) A szüleim igyekeznek megvédeni, ők nem is mondanak olyat hogy menjek el itthonról. Összeszedem magam pénzügyileg ahogy mondtátok, és addig képzem magam, hogy jobban fizető állást találjak :)
2012. jan. 26. 20:04
 24/24 anonim ***** válasza:
hát ööö 0.0 Ftot viszont van 1 millió hitelem.
2012. márc. 17. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!