Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van annyi vénlány?

Miert van annyi vénlány?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
13%

#19: és miért gond, ha elvált? Azért ebben a korban már ne a hibátlan szőke herceget várja fehér lovon. :D

#20: ezt most ugye te sem gondoltad komolyan? Ha igen, az tragédia, és hihetetlenül leminősít téged. Még hogy 35 két gyerekkel, lol... :D

2012. jan. 25. 21:13
 22/33 anonim ***** válasza:
Persze van, hogy a nő hibája a válás, de én sok elvált pasit ismerek haveri körből, nem véletlen a válás.
2012. jan. 25. 21:24
 23/33 anonim ***** válasza:
94%
Mi alapján tartasz valakit vénlánynak?? Nekem 20-43 éves koromig voltak tartós kapcsolataim, talán egy évet voltam egyedül. Fél éve lett vége az utolsónak, így most épp egyedülálló vagyok. Az talán szebben hangzana, ha ez idő alatt háromszor elváltam volna?
2012. jan. 25. 21:24
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem is rád írtam hogy vénlány vag?olvass vissza. Bár ha már igy belémkötsz ha 43 éves korodra nem mentél még férjhez és nincs gyereked eleggé el vagy késve.nem lesz már baba. De végülis gondolom te folytatod az eddigi életed és pasizol. Te leirasod alapján ilyen kalandornő lehetsz. Nem vágysz házassagra gyerekre?
2012. jan. 25. 21:34
 25/33 anonim ***** válasza:
94%
Tévedsz, de nem szándékozom leírni az élettörténetem.
2012. jan. 25. 21:37
 26/33 anonim ***** válasza:
66%

30 éves vénlány vagyok:)

Leírom az én verziómat!

Imádom ezt az állapotot! Nem voltam sosem rámenős (ez baj), aki nekem tetszett annak én nem, vagy barátnője volt..stb...stb.., de sosem jött össze. Volt kettő párkapcsolatom, egy 20 körül de elhagytam a pasit, mert én nem szerettem őt annyira, mint ő engem.

Később volt egy bunkó pár hónapig. És ennyi. Lehet túl válogatós vagyok, de számomra nincs meg a vonzalom, akkor annak annyi. Nem vagyok könnyen szerelembe eső típus, akik nagyon vonzottak azokkal nem jött össze, pedig egyik sem volt "hú de nagy szám", de nekem megfeleltek volna, mert úgy éreztem jól kijöttem volna velük.

Most 30 évesen és már előbb is azt vettem észre, hogy a jobb pasikat elkapkodják, a maradék az elbújik de a nagy részével baj van. Aki ne ezt mondja az hazudik.

Milyen az, hogy egy 30-40 éves férfi egyedül van? A férfiakat általában kiválasztják a nők.

A nők sokszor szabad akaratukból maradnak egyedül, mert úgy jobb, mint egy rossz kapcsolatban.

2012. jan. 26. 09:17
 27/33 anonim ***** válasza:
mert manapság divat singlinek lenni.
2012. jan. 26. 09:35
 28/33 anonim ***** válasza:
16%
#26: vagy mert akkora pancserek, mint te. :DD És még meg is magyarázza, hogy miért is van egyedül. Besz@rás... :D
2012. jan. 26. 09:37
 29/33 anonim ***** válasza:

Imadlakemese ehhez mit szólsz.

Nálunk az utcánkban van 8 darab özvegyasszony. Nem öregek, 30-tól 55-ig. És valahogy mindegyik azt mondja, hogy soha az életben nem akar többet férfit elviselni a házban. Na most akkor kiben van a hiba? Az özvegyek meg folyton nőt keresnek, persze, csak cselédnek, mert ugye arra lusták, hogy magukat ellássák. :)

2012. jan. 26. 10:41
 30/33 anonim ***** válasza:

Őket nem vénlánynak hívják, hanem özvegyasszonynak. A hozzáállásuk pedig gyakran érthető, hiszen elvesztették azt, akihez szerelemmel kötődtek. Hogy lehet ezt összemosni a vénlány témával?

Egyébként is általánosítasz, mert sok özvegyasszony keres újra társat maga mellé. Az már más kérdés, hogy statisztikailag is nagyságrendileg kevesebb özvegy férfi van, mint özvegyasszony.

2012. jan. 26. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!