Miert van annyi vénlány?
#19: és miért gond, ha elvált? Azért ebben a korban már ne a hibátlan szőke herceget várja fehér lovon. :D
#20: ezt most ugye te sem gondoltad komolyan? Ha igen, az tragédia, és hihetetlenül leminősít téged. Még hogy 35 két gyerekkel, lol... :D
30 éves vénlány vagyok:)
Leírom az én verziómat!
Imádom ezt az állapotot! Nem voltam sosem rámenős (ez baj), aki nekem tetszett annak én nem, vagy barátnője volt..stb...stb.., de sosem jött össze. Volt kettő párkapcsolatom, egy 20 körül de elhagytam a pasit, mert én nem szerettem őt annyira, mint ő engem.
Később volt egy bunkó pár hónapig. És ennyi. Lehet túl válogatós vagyok, de számomra nincs meg a vonzalom, akkor annak annyi. Nem vagyok könnyen szerelembe eső típus, akik nagyon vonzottak azokkal nem jött össze, pedig egyik sem volt "hú de nagy szám", de nekem megfeleltek volna, mert úgy éreztem jól kijöttem volna velük.
Most 30 évesen és már előbb is azt vettem észre, hogy a jobb pasikat elkapkodják, a maradék az elbújik de a nagy részével baj van. Aki ne ezt mondja az hazudik.
Milyen az, hogy egy 30-40 éves férfi egyedül van? A férfiakat általában kiválasztják a nők.
A nők sokszor szabad akaratukból maradnak egyedül, mert úgy jobb, mint egy rossz kapcsolatban.
Imadlakemese ehhez mit szólsz.
Nálunk az utcánkban van 8 darab özvegyasszony. Nem öregek, 30-tól 55-ig. És valahogy mindegyik azt mondja, hogy soha az életben nem akar többet férfit elviselni a házban. Na most akkor kiben van a hiba? Az özvegyek meg folyton nőt keresnek, persze, csak cselédnek, mert ugye arra lusták, hogy magukat ellássák. :)
Őket nem vénlánynak hívják, hanem özvegyasszonynak. A hozzáállásuk pedig gyakran érthető, hiszen elvesztették azt, akihez szerelemmel kötődtek. Hogy lehet ezt összemosni a vénlány témával?
Egyébként is általánosítasz, mert sok özvegyasszony keres újra társat maga mellé. Az már más kérdés, hogy statisztikailag is nagyságrendileg kevesebb özvegy férfi van, mint özvegyasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!