Hogyan tudnám a férjemet bevonni az otthoni tennivalókba?
:( hát én őszitén sajnállak. keményíts be!! és kegyetlenül kelts benne lelkifurdalást!! mindent vess a szemére, hogy lássa, h Te mi mindent teszel meg, és h ő egy szövet nem tesz arrébb. tudatosítsd vele, h a trógernak tartod, és ez mennyire gáz.
és a kommentedhez: "kinevet..." basszus nincs ilyen, h még ő nevet ki téged!! hát úgy vágd a sz@aros pelenkát a pofájába már bocsánat, h csak úgy zörög! anno együtt vállaltátok a közös életet (gyerek, kertes ház), és most ne rád háruljon minden.
Szerintem csak addig van rendben, h a nő a 1OO% htb-s, amíg a férfi talicskával tolja haza a lóvét.
Én nagyon szorítok neked, h sikerüljön, és Te hordd a nadrágot! mert ha nem Te hordod, akkor marad ez az állapot, és fel fog őrölni.
Szerintem a szóbeli zsarolás nem működik. Ha ezt alkalmazod, csak elvadítod Magadtól. Senki sem szereti, ha a másik folyton zsörtölődik, akkor sem, ha igaza van.
Én egyszerűen megmondanám neki, hogy ez vagy az az Ő dolga. Ha kell, akkor bemegyek a szobába és szépen megkérem, hogy mosogasson el. (Én pl. ilyen helyzetben megmondom, hogy így nem állok neki főzni, mert utálok a piszkos cuccok között lenni).
Szóval ez a feltétele a fincsi ebédnek, amire előre fel van készítve :)
Sajnálom én is. :(
Nem is tudom, hogy lehet egyedül építkezni? Remélem legalább egy belső válaszfalról van szó, nem kinti munkáról.
Köszönöm!
Van külső munka is, de azt így télen nem is lehetne csinálni. Most "csak" a bennti munkák (szigetelés, burkolás) várnak rám. Anyukámék próbálnak segíteni, de már nem fiatalok és örülnek, ha magukat el tudják látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!