Szerintetek ki lehet-e ölni az emberekből a
gyülölködést, gyülöletet, irígykedést? Ez családon
belül is érvényes.
Figyelt kérdés
Nem a politikára gondolok, hanem mondjuk itt a kérdések között is lehet észlelni.. Jóhíszeműen fel rak valaki egy kérdést a hozzászólók fele azonnal letámadja, kioktatja. Családon belül is, ha egyiknek jobban megy mint a másiknak akkor már megjegyzéseket tesznek és egyebek. Társasházban lakom itt is figyelik, hogy ki hogyan él és ki mikor vesz valamit, megy-e nyaralni. Hogyan lehetne az embereket megváltoztatni? Esetleg ez így normális?
"te is elzavarnád ,őket mintsem átnevelnéd , nem ?"
Ezek szerintem már zsarolható, mindenféle gyanús ügyekbe keveredett és paktumok által kötött emberek (többnyire). Olyan szakembereket szeretnék oda, akik tiszta lappal kezdhetnek.
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 25. 10:45
13/23 anonim válasza:
Ja, máshol is vannak irigy emberek, de a magyarok messze földön híresek irigységükről. Nem véletlen. Attól tartok, hogy ez akkor sem változna meg, ha mindenki könnyen meg tudna élni. Egyszerűen a magyarok ilyenek, szeretnek irigykedni, más magánéletével foglalkozni. Abban már nem nagyok biztos, h ez mitől van. Akik külföldön élnek, mind azt mondják,h ott ez egyáltalán nem tapasztalják.
2012. jan. 25. 10:59
14/23 anonim válasza:
10:59
Attól is függ, hogy ki milyen országban él!
2012. jan. 25. 11:03
15/23 anonim válasza:
Külföldön? Hát tudod, az emberek a jobb megélhetés reményében nem Fehéroroszországba szoktak költözni Mo-ról.
2012. jan. 25. 11:04
16/23 anonim válasza:
"Olyan szakembereket szeretnék oda, akik tiszta lappal kezdhetnek."
Én is , csak félek ilyent már itt nem találni . vagy ha lenne is , elsőként ő is magára gondolna , utána a közérdekre.
2012. jan. 25. 11:20
17/23 anonim válasza:
Szerintem nem, mert túl sok ilyen ember van és ehhez közösen kéne tenniük a változásért. Be kéne látniuk, hogy mennyivel kellemesebb lenne az élet, ha változtatnának a hozzáállásukon. De ennél nagyobb ügyekben sincs egyetértés nemhogy ebben. Sajnos. Talán pár generáció után változhat a helyzet. De ha a gyerekek is ezt látják a szülőktől...hááát, nem tudom változna-e valami.
Amúgy nekik nyilván normális. Ez relatív. Engem is elszomorít.
2012. jan. 25. 11:57
18/23 anonim válasza:
Az emberek alapjáraton ilyen szemetek.Akár a saját szomszédaimból is kiindulhatnék:sikerült munkát találnom és az utcában máris nem köszönt vissza senki(és ez egy nagyon kis példa,tudnék hosszan mesélni).De tudod mi erre a megoldás?El kell költözni egy jó kis panelba,vagy egy olyan környékre,ahol senki nem ismer senkit.És meg van oldva.Nekem egész életem során amúgy is elég lenne,ha pár embert engednék közel magamhoz,nem kell nekem mindenki,isten ments.
2012. jan. 25. 12:46
19/23 anonim válasza:
Ja,amúgy a kérdésre válaszolva:a gyűlölködés soha nem fog megszűnni,amég emberek élnek ezen a bolygón.Szerintem 10-ből 2 normális.Abból is 1 felnőtt korára meghülyül.Ennyi:)(előző voltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!