Nálatok is ez van a családban, ha pénz áll a házhoz?
Valóban kicsit uncsi. De nem jobban, mint más evidens dolgok megkérdezése... Gondolj bele hány ilyet látsz: "két hónap együttjárás után nem szeretem a barátom, mit tegyek?"
Ebben még mindig látok valamennyi hasznot azok számára, akik szintén elbacarintják a zsét... hátha észbekapnak a kérdést illetve a válaszokat olvasva(bár nem valószínű).
Akinek pedig ettől lesz nagyobb egója, hát üsse kavics... van, akinek attól nő, amiért egy fűszálat nem is tett keresztbe.
Hát, anyukám gyűjtögetős tíous, és amikor van némi pénze, elmegy belőle valahová - nem dőzsölni, kirándulni jár sátorral, busszal.
Apám sír, hogy jajj így meg úgy nincs pénze, mégis minden második nap kocsmázik.
A nővérem meg mindenkinek elmondja, hogy ő éhezik, és éhen fog halni, holott a bankszámláján van 200 ezer forint lekötetlenül.
Én meg nem tudok félretenni, mert nincs miből. De ha nem várt pénz kerül a házhoz, többnyire elköltjük valami hasznosra - például most kaptam 10 ezer forintot, amire nem számítottam, ebből befizettem egy kresz vizsgát, és vettem egy turmixgépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!