Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a megoldás egy...

Szerintetek mi a megoldás egy ilyen szörnyű szituációban?

Figyelt kérdés
Csak azt írom ami fontos hogy megértsétek a helyzetet. 27 éves f vagyok. Elég rossz a családi légköröm, a midennpokat a gyűlölet és a megalázás teszi ki (szülőkkel). volt egy lakásunk és egy családi házunk is, hogy ha összekerülök párommal, akkor külön el tudjuk kezdeni az életet. A pénzügyi nehézségek miatt azonban kész tények elé lettem állítva, hogy eladták a lakást a kedves szülők, maradt a családi ház ahol együtt élünk. Párommal már jegyben járunk és a szülők rgaszkodnak hozzá, hogy ott éljünk velük. Ez abban merül ki, hogy azzal zsarolnak, ha elmerünk menni, akkor minden vagyonunktól megfosztanak, kitagadnak az örökségekből, és megkeserítik az életünket. én nem rég óta dolgozom, nem is keresek sokat...párom nem tudott elhelyezkedni még. teljesen kivagyunk szolgáltatva...én súlyos depressziós vagyok, abba lettem ilyen ahogy viselkednek. mert hőzöngenek, nap mint nap megaláznak hogy szar kenyérzabálók vagyunk...meg hogy minek préselt ki a testéből...bárcsak meg sem szült volna...mellette meg zsarolnak h mindenből kiforgatnak amink van ha elmerünk menni, mert mellette meg betegek és kell a segítsége ennek a 2 szar embernek (én és párom). elegem van a mindennapos sírógörcsökből, hogy testileg lelkileg egy roncs lettem. ki volt ilyen helyzetben? egy fizuból nem tudunk ketten a költségeink mellett albiba megélni...
2012. jan. 23. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%
Én biztos nem tűrném, hogy nap mint nap megalázzanak, 27 évesen...
2012. jan. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!