Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők uralkodni...

Miért akarnak a nők uralkodni a párjuk felett ha már biztonságban érzik magukat? Miért kell állandóan készenlétben állni mellettük?

Figyelt kérdés
Azért mert együtt vannak vkivel nem kell állandóan a másik nyakán lógni.
2009. máj. 28. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

ugyanezt a férfiaktól is el lehet mondani.

Barátom, rossz nőt fogtál ki magadnak!

Nálunk pont fordítva volt, ha a férjem meccset nézett, ahhoz is asszisztálnom kellett, ha átmentem a másik szobába tv-t nézni, jött utánam, hogy miért nem vagyok ott vele. Amúgy meg a készenlétben állás arról szólt, hogy 100%-ban kiszolgáltam, még a kaját is a tányérjába szedtem, ő soha egy szelet kenyeret le nem vágott magának. Ő járt sportolni, meg munkahelyi buli, meg egyebek, én meg otthon rohadtam a 2 gyerekkel a lakásban, és soha nem mehettem el a barátnőmmel találkozni legalább havonta 1x mondjuk, mert a kedves exem annyira nem értett semmihez, hogy a gyerekek éhen is maradtak volna, ha egyszer-egyszer rábízom. Szóval, csak cselédje voltam, de amikor itthon volt, akkor is csak a focimeccset bámulta, annyit se kérdezett meg, hogy milyen napom volt. Ha el kellett menni bevásárolni, úgy kellett könyörögni, hogy ne egyedül kelljen már 20-30 kilót hazacipelnem.

Miért ilyenek a férfiak?

2009. máj. 28. 15:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát igazad lehet h általánosítottam de tudod én a saját szemszögemből látom,de nem akartam megbántani senkit,bocs.
2009. máj. 28. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én azért megkérdezném a párodat is - tuti, hogy ő nem így látja :))

Egyébként tényleg nem kell egymás nyakán lógni, viszont a nők igényelnek egy bizonyos fajta törődést, ha nem kapják meg, akkor nem érzik jól magukat a kapcsolatban.

2009. máj. 28. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, ha ti ketten összetartoznátok, ez nem lenne probléma :-) Nem lenne jobb átgondolni ezt a kapcsolatot? Mert hogy minket a párommal ilyen nem tudott elválasztani az biztos, sajnos erőszak igen, de na, ha az se lett volna, nem voltunk soha teher egymásnak, és most se lennénk, ha együtt maradhattunk volna. Ilyen, amit te írsz, akkor fordul elő, ha az a kapcsolat nem az igazi, és ha már zavar, és nem tudjátok békésen megbeszélni, kinek mi hiányzik, akkor azt nem szabad folytatni. Nem tudom, van-e gyereketek, de most képzeld el, ha egy gyerek ezt látja, hogy a szülei állandóan marakodnak, mert nem tudnak megbeszélni valamit, mert tulajdonképpen elbeszélnek egymás mellett...? Én tudom, milyen, pocsék, úgyhogy légyszíves még időben lépjetek.
2009. máj. 28. 15:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó igazad van mert kezdem eléggé tehernek érezni az egészet.Gyerek nincs,a szép szó nem használ,lehet h be kéne fejezni.Ezt már nem fogom tartósan bírni érzem.
2009. máj. 28. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor két ember összekerül,mág ujdonság az együttlét,és szívesen lógnak egymás nyakán.De ez nem lehet tartós.Ha a lángoló szerelmet nem váltja fel az egymás iránti szeretet,megbecsülés,ha csak az ágy tartja össze őket,akkor nem biztosak a másik érzelmeiben ( sokszor még a sajátjukban sem)és ilyenkor várják el a másiktól,hogy állandóan bizonyítson.Ezzel pedig éppen az ellenkező hatást érik el.Természetesen kell a törődés,a becégeztés,de nem 24 órán keresztül.És tapasztalatom szerint éppen ezek a nők,ha gyerekük lesz,nem törődnek a a férjükkel,csak a gyerekkel.Nem kérdezik meg este,hogyan telt a napod stb.nem lehet másről beszélni velük,mint a gyerekről,és a férj már csak a jó,hogy van kategóriába tartozik.Ezután csodálkoznak,hogy tönkre megy a házasság,és természetesen csak a férjet hibáztatják,ők maguk meg ártatlan bárányok.

Tudom,hogy elég sarkosan fogalmaztam,de sokszor láttam hasonló viselkedést,ha megszületik a gyerek.Egy pici babával persze sokat kell törődni,de kellene időt szánni a férjre is,a kettőjük kapcsolatára is.(Ezzel nem akarom azt mondani,hogy minden férj angyal),de a kérdés nőkről szólt.

Egyébként nő vagyok és már nem fiatal.

2009. máj. 28. 15:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet már a sexhez sem nagyon van kedvem csak kb:10-12 naponta.Már kezdem úgy érezni jó lenne 1-2 hét nélküle.Nem vágyom más nőkre csak egy kis nyugalomra.
2009. máj. 28. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha szakítasz, és mást keresel, ugyanez lesz. Ha már vannak ketten, az egyik mindig uralkodni akar. A másik nyakán lógni, az nem uralkodás, hanem az önálló élet hiánya. Segíthetsz neki valahogy kialakítani saját életet, barátokat szerezni, sport, vagy valami jótékonysági ügy, nyelvtanulás, stb. Persze, lehet, hogy túl jól sikerül a dolog, és azon veszed észre magad, hogy egyedül vagy.
2009. máj. 29. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!