Miért akarnak a nők uralkodni a párjuk felett ha már biztonságban érzik magukat? Miért kell állandóan készenlétben állni mellettük?
ugyanezt a férfiaktól is el lehet mondani.
Barátom, rossz nőt fogtál ki magadnak!
Nálunk pont fordítva volt, ha a férjem meccset nézett, ahhoz is asszisztálnom kellett, ha átmentem a másik szobába tv-t nézni, jött utánam, hogy miért nem vagyok ott vele. Amúgy meg a készenlétben állás arról szólt, hogy 100%-ban kiszolgáltam, még a kaját is a tányérjába szedtem, ő soha egy szelet kenyeret le nem vágott magának. Ő járt sportolni, meg munkahelyi buli, meg egyebek, én meg otthon rohadtam a 2 gyerekkel a lakásban, és soha nem mehettem el a barátnőmmel találkozni legalább havonta 1x mondjuk, mert a kedves exem annyira nem értett semmihez, hogy a gyerekek éhen is maradtak volna, ha egyszer-egyszer rábízom. Szóval, csak cselédje voltam, de amikor itthon volt, akkor is csak a focimeccset bámulta, annyit se kérdezett meg, hogy milyen napom volt. Ha el kellett menni bevásárolni, úgy kellett könyörögni, hogy ne egyedül kelljen már 20-30 kilót hazacipelnem.
Miért ilyenek a férfiak?
Hát, én azért megkérdezném a párodat is - tuti, hogy ő nem így látja :))
Egyébként tényleg nem kell egymás nyakán lógni, viszont a nők igényelnek egy bizonyos fajta törődést, ha nem kapják meg, akkor nem érzik jól magukat a kapcsolatban.
Amikor két ember összekerül,mág ujdonság az együttlét,és szívesen lógnak egymás nyakán.De ez nem lehet tartós.Ha a lángoló szerelmet nem váltja fel az egymás iránti szeretet,megbecsülés,ha csak az ágy tartja össze őket,akkor nem biztosak a másik érzelmeiben ( sokszor még a sajátjukban sem)és ilyenkor várják el a másiktól,hogy állandóan bizonyítson.Ezzel pedig éppen az ellenkező hatást érik el.Természetesen kell a törődés,a becégeztés,de nem 24 órán keresztül.És tapasztalatom szerint éppen ezek a nők,ha gyerekük lesz,nem törődnek a a férjükkel,csak a gyerekkel.Nem kérdezik meg este,hogyan telt a napod stb.nem lehet másről beszélni velük,mint a gyerekről,és a férj már csak a jó,hogy van kategóriába tartozik.Ezután csodálkoznak,hogy tönkre megy a házasság,és természetesen csak a férjet hibáztatják,ők maguk meg ártatlan bárányok.
Tudom,hogy elég sarkosan fogalmaztam,de sokszor láttam hasonló viselkedést,ha megszületik a gyerek.Egy pici babával persze sokat kell törődni,de kellene időt szánni a férjre is,a kettőjük kapcsolatára is.(Ezzel nem akarom azt mondani,hogy minden férj angyal),de a kérdés nőkről szólt.
Egyébként nő vagyok és már nem fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!