Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a nők uralkodni...

Miért akarnak a nők uralkodni a párjuk felett ha már biztonságban érzik magukat? Miért kell állandóan készenlétben állni mellettük?

Figyelt kérdés
Azért mert együtt vannak vkivel nem kell állandóan a másik nyakán lógni.
2009. máj. 28. 15:05
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Talán mert már nem foglalkozol vele úgy, mint régen.
2009. máj. 28. 15:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen ettől készülök ki h foglalkozzál velem,10 perc nyugtom nem lehet.
2009. máj. 28. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem akar állandóan a másik nyakén lógni, de nekem pl tök jól esik, ha magától ölelget és puszilgat. Ha foglalkozik velem és simiz vagy csak odabújhatok mellé miközben a tévét nézi. Utálom, amikor egész nap a gép előtt ül és játszik, mert akkor hozzá sem lehet szólni. A törődés nekem is kell, ő is szereti, ha reggel apró puszikkal ébresztem és ha a kedvenc kajáját főzöm, meg kényeztetem.
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden no egyforma! Nem kell altalanositani!

En nem logok a parom nyakan, o sem az enyemen. Mindenkinek van "szabad" ideje amikor azt csinal amit akar! :))

5/18 anonim ***** válasza:
86%
Én nem uralkodom, és nem lógok a férjem nyakán :) NEkem is megvannak a saját kis utaim, dolgaim, ahogy a férjemnek is. Ettől még két külön ember vagyunk. A legtöbb nő viszont igen, beleesik abba a hibába amit írsz. Szerintem főleg féltékenységből, hogy ne is nézzen másra, mindig tudja hogy hol merre jár.. áhh ki sem bírnék egy ilyen férjet.
2009. máj. 28. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
mert a nőknek szükségük van a törődére. Nem tárgyak vagyunk, akit felrakhattok a polcra, aztán ha havonta egszer eszetekbe jut, akkor kézbe veszitek, megforgatjátok, majd visszateszitek.
2009. máj. 28. 15:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát már én is nehezen bírom,ezzel öli ki belőlem az egészet,de hiába beszélek neki erre nekiáll kiabálni velem.
2009. máj. 28. 15:15
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Én se lógok a férjem nyakán. Ha kiakart ruccanni a haverjaival mindig mehetett (kivéve, ha már előre lebeszéltünk valamit), akár több napra is. A lényeg anniy volt, hogy tudjam mikor jön, kb. hova mennek és kik. Sose zaklatom olyankor telefonon sem, csak ha fontos akkor hívom, és este beszélünk még. Viszont sok férfinak az természetes lenne, hogy elmehet a haverjaival, de ha a nő menne, azt már nem evszik jó néven. Főleg, ha gyerek is van és nekik kell akkor vigyázni rá :)
2009. máj. 28. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Na nálunk forditva van.Nekem a férjem eszi meg ezzel az életem.Képes bejönni még a wc-be is utánam,hogy mit csinálok.Szerinted?Belőlem is kiirtja lassan a szerelmet.Nincs 5 perc nyugtom tőle.
2009. máj. 28. 15:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutasd meg a feleségednek ezeket a válaszokat. Itt nők válaszolnak neked, tehát autentikusak, innen is üzenem neki, hogy a legjobb úton van a válás felé. IDőben térjen észre.... Ha ennyire nem bízik benned, minek ment hozzád????
2009. máj. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!