Hogyan győzzem meg anyát hogy jobb lenne nekem szakmunkásban? ( normális szakmunkás )
Hát, ha ennyire szereted csinálni azt a bizonyos dolgot, amit szakmunkásba tanulnál, hát akkor tanuld azt.És reménykedj, hogy találsz ,majd vele munkahelyet.A legboldogabb ember az, aki azzal keresi a pénzét, amit szeret is csinálni.
Egyébként rosszul vagyok ettől az ostoba sznobizmustól,ami ebben az országban megy.
Ne legyen senki segédápoló, pincér, bolti eladó, takarító,ács,varrónő,szakács, fodrász és még sorolhatnám a rengeteg szakmát, mert a nagyokos érettségizettek, meg diplomások lenézik?!Mégis, milyen jogon?Nem a szakmájától függ, hogy milyen ember valaki.Annak pedig nem sok esze van, aki azt hiszi, hogy egy szakmához nem kell tudás és tehetség!
Ha jó szakmát választasz, nem valami vacakot, akkor tuti lesz munkád, ne hallgass senkire.
Sok helyen ösztöndíjat is adnak.
Én inkább kijavítanám a jegyeimet és év végén jól a pofájába röhögnék az osztályfőnöknek, hogy nem tudott kirúgatni. Mondjuk ha tanít neked valamilyen tantárgyak akkor az gáz mert úgyis megszivat ha akar.
A CNC-t nem ajánlom. Olvasd el itt a hozzászólásokat:
amúgy a mai világban nagy keletje van a szakembereknek, könnyebb elhelyezkedni egy szakmával, mert a diplomások elárasztották a világot, mindnekit a szellemi munka érdekel, a kétkezi nem sokat...
egy jó szakmunkás nagyon jól el tud helyezkedni.
mellette meg érettségizz le, és bármikor továbbtanulhatsz levelezőn, amikor akarsz, lediplomázhatsz, de egy szakma az tényleg megbecsült valami, egy bölcsész diplomával meg kitörölheted a feneked.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!