19/L vagyok,167cm,54kg, szerintem teljesen ideális. De anyumék orvosi esetnek tartanak, hogy annyira vékony vagyok, és el is akarnak vinni. Mit csinálhatnék?
Szerintem is "határokon belül" van.
Ha az előzőek nem jönnek be (hozzászólások, javasolt cikk megmutatása), akkor menj el velük. Ők megnyugszanak, Te pedig csak túléled valahogy :-)
:D
Ideális formád van, de hogy vékony? A csupaizom sportolóknak van 64 kilós testük, akik 175 centik. Egy bnőm ugyanezzel a 167 magassággal 52 kiló, és álomszép teste van, vékonynak nem mondható.
Egyébként a súlyod semmit se számít, legyél jól táplált(! valaki lehet normális alkatú, súlyú, de alultáplált, az még rosszabb), étkezz egészségesen, és sportolj. Akkor mindegy, hány kiló az annyi, engem mindig 10-el kevesebbnek néznek, mint ami vagyok, mert vékony testalkatom van, mégis nehéz vagyok... (176 cm/71 kg)
Én 165 cm és 49-50 kiló vagyok. Ami tényleg kevés és én eléggé hülyén étkezem, szóval nem is annyira csoda. De 5 éve bajlódok azzal, hogy felszedjek magamra, mert 14 évesen elég durva volt a helyzet. Sikerült is, felment rám 4-5 kiló, aztán megállt az élet, és azóta 48-9-50 között ingázom, bár ez még mindig kevés. Nem ártana plusz 2-3 kiló. Egyébként én nem hiszem, hogy gebe lennék, csak vékony vagyok. Alkatilag ilyen és majdnem szabvány, 87-60-90 (már ha felülről indul, sosem tudom). Anyukám 44 éves, két gyerek után 167 cm és 57 kiló, szóval alig több, mint te. Szerintem ezzel nincs baj, ha nincs bajod és neked megfelel ez az étkezés (én pl megpusztulnék, ha este zöldséget kellene ennem). Szóval szerintem az orvos túlzás.
19/L
Szerintem tökéletes a magasságodhoz a súlyod! Én 166cm magas és 55 kg voltam egy hónapja és hájas voltam, kellene fogynom 3 kilót. 1 már lement, és már érzem, hogy kezd normális "nőies alakom" lenni zsírpárna nélkül, lehet még egy kiló és elégedett is leszek, ez a kinézettől függ :)
167cm 54 kg tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!