Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most mire véljem? Lehet...

Ezt most mire véljem? Lehet még változtatni rajta?

Figyelt kérdés

A barátnőm ma reggel ezt írta:

"Szeretlek és imádlak. Tudod jól,hogy támogatlak és örülök,hogy boldog vagy.De belefáradtam abba, hogy engem senki nem támogat. Nehéz dolgokon mentem keresztül, de te nem voltál mellettem. Most már nem tudom, mit higgyek a kettőnk kapcsolatáról."

Ez elég komolynak hangzik. Szerintetek mit kéne tennem?

2012. jan. 22. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hogy tömören a kérdésedre válaszoljak:

Mire véljem: A barátnődnek valószínűleg elege lett a "második" szerepkörből. Hiába ad a kapcsolatba, nem kap viszonzást. Ebbe belefáradt. Az sms nekem kissé ultimátumnak tűnik.

Lehet-e változtatni: Lehet. De csak Te tudsz, más nem. Itt az ideje, hogy te is adj ebbe a kapcsolatba.

2012. jan. 22. 09:32
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor majd jöv. hét vasárnap minden féle képpen beszélek vele erről.
2012. jan. 22. 09:36
 13/21 anonim ***** válasza:

A barátnőd helyében már rég kidobtalak volna, de ma mindenképp megtenném.

Várna a halál jövő hét vasárnapig!

2012. jan. 22. 09:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, most mégis mi a franc bajod van?

Ha egyszer nem érek rá máskor.

Most meg megyek dolgozni..

2012. jan. 22. 09:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Nézd én drukkolok nektek, hogy megoldjátok. De attól tartok ezt a buszt lekésed.

Kellj fel egy órával korábban és menj el hozzá.

Pl most is itt szütyiztél egy órát. Ez már két óra, amiit a kapcsolatotokra fordíthattál volna.

2012. jan. 22. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy neked erőd ad, hogy tudod valaki van melletted. De te semmit sem tudsz cserébe adni, mert nincs rá időd. Szerintem csoda, hogy eddig kitartott melletted.
2012. jan. 22. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
aki amunkajanak el az ne csodalkozzon ha egyedul marad...
2012. jan. 22. 10:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Remélem elhagy a csaj, egy ilyen munkab.zinak nem való kapcsolat. Vagy miért nem keresel egy nőt a munkahelyeden?
2012. jan. 22. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

elárulok neked egy titkot: mi nők úgy működünk, hogy ha nem törődnek velünk, akkor azt hisszük, már nem is szeretnek, mondhattok ti, férfiak bármit, tehettek akármit. egyszerűen szükségünk van rá.

a társunkban a biztonságot keressük, h tudjuk, akármi van, számíthatunk rá, ott van, ha kell. mert Ő a másik felünk, ő az, akinek elvileg odaadjuk a szívünket, az időnket, megteszünk érte bármit, megadjuk az utolsó utáni esélyt és tűrünk erő felett.

ezt a barátnőd meg is teszi, a soraiból világosan kitűnik. nagyon szeret téged, főleg ha a munkamániádat már 9 hónapja elviseli (én az első ilyennél, h majd jövő vasárnap találkozunk, és megbeszéljük, hagytalak volna ott. röhögve. és szerintem nőtársaim 90%-a szintén.) ha meg akarod tartani, egyszerűen időt kell szánnod rá, különben cseszheted az egészet. nem is csak arról van szó, hogy jaj, törődj már velem, hanem én a helyetekben azon is elgondolkoznék, hogy ha ez így megy tovább, és tényleg még évekig, és nem változtatsz ezen a "időhiányon", akkor mi lesz, ha babátok lesz, és kelleni fog a segítséged. vagy ha valami baj történik vele, és szüksége lesz a támogatásodra akár lelkileg akár testileg (gondolok itt olyanra pl h valakije meghal, vagy eltöri mindkét lábát és nem tud még wc-re se kimenni).

egy kapcsolatot ápolni kell, és mondjuk én személy szerint nem tudnám azt elviselni, h egyedül mindent. ez egyszerűen nem járja és kész. ez van.

az meg egy másik dolog, hogy arra mindig van időnk, amire akarjuk. amire NAGYON akarunk időt szakítani. ami mindennél fontosabb nekünk.

és ezt tapasztalatból mondom. én is munkamániás vagyok, én se tudok sokáig a seggemen ülni, volt olyan, h a családommal alig találkoztam, mert egész nap, éjszakába nyúlóan tanultam, és tanultam. mert fontos volt. fontosabb, mint a családom. aztán jött a szerelmem. és ma már ő a fontosabb. most is tanulnom kéne, és nem teszem, mert VELE beszélgetek. és jól esik. emellett annyi időt szánok a tanulásra, amennyi kell, épp h kikapjak egy ötös kémia témazárót. :) meg kell találnod a munka-magánélet arany középutat, vagy hagyd el a lányt, és engedd, h találjon magának egy hozzá méltó férfit, aki hajlandó annyit törődni vele, amennyit megérdemel. ne légy gyerek. ha nincs rá időd, mert a munka fontosabb, engedd el.

2012. jan. 22. 12:17
 20/21 anonim válasza:
87%

De szemét vagy.

Szinte fogadni merek, hogy te vagy az én hőn imádott barátom... Nem hiszem,hogy sokan írtak ma reggel ilyen smst.

Majd vasárnap beszélünk??? Hülye vagy? Itt írogattál egy órát, nekem meg egy nyo_morult válaszolós sms-t se tudtál írni? Köszönöm szépen. Látom nagyon szeretsz.

Ha holnap délután nem vagy képes lejönni és megbeszélni a dolgokat, soha többet nem akarlak látni!

Üdv: Manó.

2012. jan. 22. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!