Van még olyan manapság aki szüzen megy férjhez? Vagy akinek az apja veszi el? A 2 véglet erdekelne
Tetszik az oldal, amit linkeltél. :D Meglepő dolgokat írnak:
De a szépség fogalma, vagyis hogy hol mi számít szépnek, az már igencsak eltérõ képet mutat. Polinézia egyes részein azt a nõt tartják szépnek, aki a lehetõ legfehérebb és a legkövérebb. A helyi Cindy Crawford tehát naphosszat ücsörög az árnyas szobában, miközben nagy odaadással hízlalják õt a férfiak. Egyes közép-afrikai népeknél is - valószínûleg a gyakori éhezés miatt - a telt idomú nõkre buknak. Egy törzsfõnök is annál tekintélyesebb, minél több, és minél kövérebb felesége van. Ez egyfajta státusszimbólum, mint nálunk a Mercedes, meg az úszómedence a kertben. De akadt még egyéb furcsaság is e témában. Szamoa szigetén például nem ismerik a féltékenységet, megdöbbennek, ha valakinél ilyesmit tapasztalnak.
:D:D:D
Hú, kérdező, nem semmi sztori! Azt tudtam, hogy a romáknál sokszor mindegy a rokoni kötelék és egymással csinálják, de hogy ez konkrét hagyomány! Én mondjuk a lány helyébe elmenekültem volna még a dolog előtt, nemhogy beletörődjek, hogy ennek így kell lennie...
Lehet, hogy a négereknél és a sárgáknál ez oké, de mi civilizált emberek volnánk, nem?
A primitív népek produkáltak néhány, európai szemmel nézve igencsak furcsa szexuális szokást is. Egyes szigeteken, ha elérkezik az idõ, a felserdült fiúk nagy bulit csapnak, majd végigrohannak a falun, s amelyik nõ a kezük egyébe kerül, azzal próbálnak közösülni. (Az óvatos férfiak ilyenkor bezárják könnyûvérû hitvesüket a házba). Hasonlít ehhez a polinéziai mundumugurok vitézi próbája, melynek neve moetotoló. Ez úgy történik, hogy az ifjú harcos éjjel bemászik egy hölgy szobájába, s száját befogva, alvás közben megerõszakolja.
Hát most nem tudom, hogy nevessek vagy ne ezen... Nem hittem volna, hogy van ilyen.
Igen, én és a feleségem vártunk a házasságig, most is boldog házasságban élünk, nem bántuk meg!
Ő 19 én 21 éves voltam mikor összekötöttük az életünket 2 év együttlét után.
És nagyon sok ilyen párt ismerek. ( Persze mi is és ők is a Bibliát követve )
18. vagyok
Ebben mi a nem hasznos, hogy szerintem fel kéne ilyen esetben jelenteni az apát, milyen hozzáállás, hogy szemet hunynak ilyen dolgok felett, mert náluk ez hagyomány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!