Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan manapság aki...

Van még olyan manapság aki szüzen megy férjhez? Vagy akinek az apja veszi el? A 2 véglet erdekelne

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 12:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pl nekem egy volt csoporttarsam mesélte hogy neki az apja vette el roma lány és náluk ez a szokás viszont mással nem fekhet le majd csak a ferjevel és nem engedik sehova el.szóval van ilyen. És azt is mondta hogy csak 1x volt az apjával és csak emiatt többször ne, szabad az mAr nem szabályos. Azt meg anyukam mondta hogy ö bezzeg szüzen ment férjhez ezért erdekelne vannak e még ilyenek
2012. jan. 21. 13:00
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
2012. jan. 21. 13:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik az oldal, amit linkeltél. :D Meglepő dolgokat írnak:

De a szépség fogalma, vagyis hogy hol mi számít szépnek, az már igencsak eltérõ képet mutat. Polinézia egyes részein azt a nõt tartják szépnek, aki a lehetõ legfehérebb és a legkövérebb. A helyi Cindy Crawford tehát naphosszat ücsörög az árnyas szobában, miközben nagy odaadással hízlalják õt a férfiak. Egyes közép-afrikai népeknél is - valószínûleg a gyakori éhezés miatt - a telt idomú nõkre buknak. Egy törzsfõnök is annál tekintélyesebb, minél több, és minél kövérebb felesége van. Ez egyfajta státusszimbólum, mint nálunk a Mercedes, meg az úszómedence a kertben. De akadt még egyéb furcsaság is e témában. Szamoa szigetén például nem ismerik a féltékenységet, megdöbbennek, ha valakinél ilyesmit tapasztalnak.

:D:D:D

2012. jan. 21. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát, nekem nem az apám vette el, és nem szüzen mentem férjhez. És nem érzem magam különcnek... :)
2012. jan. 21. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Hú, kérdező, nem semmi sztori! Azt tudtam, hogy a romáknál sokszor mindegy a rokoni kötelék és egymással csinálják, de hogy ez konkrét hagyomány! Én mondjuk a lány helyébe elmenekültem volna még a dolog előtt, nemhogy beletörődjek, hogy ennek így kell lennie...

Lehet, hogy a négereknél és a sárgáknál ez oké, de mi civilizált emberek volnánk, nem?

2012. jan. 21. 13:13
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

A primitív népek produkáltak néhány, európai szemmel nézve igencsak furcsa szexuális szokást is. Egyes szigeteken, ha elérkezik az idõ, a felserdült fiúk nagy bulit csapnak, majd végigrohannak a falun, s amelyik nõ a kezük egyébe kerül, azzal próbálnak közösülni. (Az óvatos férfiak ilyenkor bezárják könnyûvérû hitvesüket a házba). Hasonlít ehhez a polinéziai mundumugurok vitézi próbája, melynek neve moetotoló. Ez úgy történik, hogy az ifjú harcos éjjel bemászik egy hölgy szobájába, s száját befogva, alvás közben megerõszakolja.

Hát most nem tudom, hogy nevessek vagy ne ezen... Nem hittem volna, hogy van ilyen.

2012. jan. 21. 13:14
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Mindig tanul az ember. Ha nem írnátok ennyien, el sem hinném hogy Magyarországon még ilyen is van.
2012. jan. 21. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Az osztálytársad apját inkább feljelenteni kellett volna, hagyomány ide vagy oda, törvénybe ütközik, ideje lenne már ezeket a barbár primitív szokásokat abbahagyniuk.
2012. jan. 21. 14:38
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

Igen, én és a feleségem vártunk a házasságig, most is boldog házasságban élünk, nem bántuk meg!

Ő 19 én 21 éves voltam mikor összekötöttük az életünket 2 év együttlét után.

És nagyon sok ilyen párt ismerek. ( Persze mi is és ők is a Bibliát követve )

2012. jan. 21. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

18. vagyok

Ebben mi a nem hasznos, hogy szerintem fel kéne ilyen esetben jelenteni az apát, milyen hozzáállás, hogy szemet hunynak ilyen dolgok felett, mert náluk ez hagyomány?

2012. jan. 21. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!