Érdemes manapság biológusnak menni? Milyen a szak? ( ELTE és SZIE is érdekelne) Hogy lehet elhelyezkedni? Milyen biológusként dolgozni? Kinek ajánlanád ezt a szakmát?
17 éves vagyok, érettségi előtt, mindig is úgy terveztem hogy biológiával szeretnék foglalkozni, rajongok a biológiáért és jó vagyok kémiából is. Első helyen biztos hogy az állatorvosit jelölöm de második- harmadik helyre a biológia alapszakot szeretném jelölni, de nem vagyok tisztában vele hogy később lehet e állást találni ( alapszak után mesterképzésre is szeretnék menni). Kérem azokat akik most biológusnak tanulnak, vagy biológusként dolgoznak hogy ha bármely tanácsot tudnak adni írjanak!
Köszönöm! :)
Tibi
Igen jó ötlet, mert ha van egy biológus-diplomád onnan már kétéves tanfolyamokkal képezheted magad tovább. SZóval ha megunod zoológust ( ez csak példa ) akkor egy kétéves tanfolyam segítségével lehetsz akár paleontológus, virológus stb...
Én személy szerint is biológus szeretnék lenni és én jó ötletnek tartom. Magyarországon a fizetés sem rossz, és az igaz hogy nehéz elhelyezkedni de ha megtaláltad a neked való munkát akkor már sia ügy...
:D sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!