Érdekelne, hogy vajon reális fizetések vannak-e manapság, hiszen azt sem tudom, az enyém reális lesz-e, ha visszamegyek gyedről dolgozni? Kérlek írd le, mennyit keresel, milyen munkakörben és havi hány órát dolgozol?
fix bérem van havi változo munkaidövel heti 3-4 munkanappal 12 orában... Havi 120+5 e kajajegy gazdaságos áruház...
raktárosok keresnek kb 80 ezret orabérbe, teljesitménybérbe meg max napi 6-8 ezer ft ot.
ügyfelszolgalatos keres a legrosszabbul, netto minimalbér 60-70 ezer ft..
fönökök keresnek kb 160 netto és a fölött a csillagos ég.
Elözö vagyok, ha engem kerdezel szégyen! 8 évvel ezelött kerestem ilyen pénzeket állással.
Emlékszem 12 éve kezdtem melozni elso melohelyemen a Mc Donaldsban, akkor voltak ilyen 330 ft os orabérek, hát most az átlagórabérek 400-600 ft ok az árak meg a 10x esére nöttek azóta. Szal szánalom!
Ha lehet maszekolni azzal 2-300 ezreket is össze lehet gereblyézni ennyita kifehérítésekröl + a kormány igéretekröl.
Most hogy állandóan variálnak az áfával a kereskedöknek annyiszor 70 ezer ft az áfakulcs átállítás a pénztárgépben amit csak hivatalosan lehet... Mégis kire terhelik ha nem a vevökre, árat emelnek aztán lehet nézni mitöl drága minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!