Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért ilyen velem apa? Ez...

Mért ilyen velem apa? Ez olyan rosz bizonyítvány lenne?

Figyelt kérdés
Mindenből 5öst kaptam, kivéve töri (világéletembe 4-es voltam) és technika. Apa egész eddig faggatott, hogy miből milyen leszek, mikor kapjuk meg a bizonyítvány, és ma kíkaptuk, megmutattam neki milyen lett, és nem is örült, meg se dícsért, se semmi. Egész eddig az összes hétköznapomat szinta tanulással töltöttem, és semmit nam kaptam érte. Ezen nagyon elszomorodtam, könnyes lett a szemem, megkérdezte, hogy mi a baj, és azt mondtam, hogy nem örül, erre ő azt mondta, hogy de, csak nem ondja, mert elszállok magamtól, és nem tanulok többet, meg semmi. és ez nagyon rosszukl esett, hogy még egy ügyes vagy-ot se mondott, pedig tavaj 3 4-esem volt, most meg csak kettő:(
2012. jan. 20. 13:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A 3. legjobb tanuló vagyok, tavalyhoz képes javítottam is.
2012. jan. 20. 14:21
 12/12 anonim válasza:
Tescoba kell pénztáros meg WC-s is... pffff gratulálok, pont az ilyen ritka nagy értelemmel rendelkező emberek valóak oda! Nézz körül interneten,hogy mennyi diplomás ember munkanélküli! Előfordul olyan is, hogy a nagyobb képzettség kevesebb fizetéssel párosul... Mielőtt dobálóznál a szavakkal szerintem gondolkozz! Kérdező, szerintem is büszke lehetsz a bizidre! Csak így tovább, hidd el örül neki apukád, csak nem fejezi ki. Érdekes gondolatmenet,hogy mert elszállsz magadtól... De,-ne értse senki félre- nem neki,hanem MAGADNAK tanulsz! És én is megdicsérlek,csak így tovább! :)
2012. febr. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!